Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
Most találtam ezt a nagyon régi topikot. Akkor már egy kicsit fel is hozom a témát. Tessék egy fantasztikus hír: Pénzt gyűjtenek Berényi Miklós gyógyulására
Az emberi hülyeség határtalan.
-
Dilikutya
félisten
LOL, nagy hó
Nézzétek a híradót, az USA-ban van nagy hó, meg hideg (-30fok, nem javasolják senkinek, hogy kimenjen a lakásból). Itt meg 10 centi max, és 0 fog... elvagytok kényeztetve ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint az árvíz... nézzenek csak meg a népek egy áradást Kínában a JangCe-n
Amugy meg aki most nem megy suliba, megy majd szombati napokon... én inkább bementem ilyenkor is gimiben, amikor elvileg fel voltam mentve, mert egyrészt nem akartam máskor menni, másrészt meg ez a ''nem tudtam jönni a hó miatt'' szöveg egy kamu, simán be tudtam jutni
Jó, biztos van, ahol tényleg volt/van akkora, de mifelénk sose volt, mégis hiányzott a fél suli erre hivatkozva. -
Suliro
senior tag
Nézzetek be a nők, nőügyek topicba. Ez a napi hír, vagy kérdés (#407).
-
TexT-BoY
addikt
-
Suliro
senior tag
A mai hír szerintem az, hogy a nagy hó miatt bizonyos helyeken iskolaszünetet rendeltek el. Szuerintem ez diszkrimináció azokkal szemben, akiknél nincs nagy hó, pl nálunk az az 5 cm, ami leesett. Ők lógnak , mi meg nem?
Véleményket várom. -
Suliro
senior tag
up
-
Suliro
senior tag
Ezt a topicot azért mertem nyitni, mert a mai ,,demokráciában'' olyan dolgokon akadnak fenn, hogy csak na.
Az első megvitatandó téma szerintem a tegnapi autós üldözés. A csaj leszorította a rendőrt, ezért az rálőtt (természetesen semmi baja nem lett), és azt vizsgálják, hogy a rendőr jogosan használta-e a fegyverét. Kérdem én: Miért van a rendőrnek fegyvere????

Aztán jöhetnek ide más hírek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja és persze, ha már megvan, akkor vigyázz vele a legjobban...

Nézzétek a híradót, az USA-ban van nagy hó, meg hideg (-30fok, nem javasolják senkinek, hogy kimenjen a lakásból). Itt meg 10 centi max, és 0 fog... elvagytok kényeztetve