Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
Most találtam ezt a nagyon régi topikot. Akkor már egy kicsit fel is hozom a témát. Tessék egy fantasztikus hír: Pénzt gyűjtenek Berényi Miklós gyógyulására
Az emberi hülyeség határtalan.
-
Dilikutya
félisten
LOL, nagy hó
Nézzétek a híradót, az USA-ban van nagy hó, meg hideg (-30fok, nem javasolják senkinek, hogy kimenjen a lakásból). Itt meg 10 centi max, és 0 fog... elvagytok kényeztetve ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint az árvíz... nézzenek csak meg a népek egy áradást Kínában a JangCe-n
Amugy meg aki most nem megy suliba, megy majd szombati napokon... én inkább bementem ilyenkor is gimiben, amikor elvileg fel voltam mentve, mert egyrészt nem akartam máskor menni, másrészt meg ez a ''nem tudtam jönni a hó miatt'' szöveg egy kamu, simán be tudtam jutni
Jó, biztos van, ahol tényleg volt/van akkora, de mifelénk sose volt, mégis hiányzott a fél suli erre hivatkozva. -
Suliro
senior tag
Nézzetek be a nők, nőügyek topicba. Ez a napi hír, vagy kérdés (#407).
-
TexT-BoY
addikt
-
Suliro
senior tag
A mai hír szerintem az, hogy a nagy hó miatt bizonyos helyeken iskolaszünetet rendeltek el. Szuerintem ez diszkrimináció azokkal szemben, akiknél nincs nagy hó, pl nálunk az az 5 cm, ami leesett. Ők lógnak , mi meg nem?
Véleményket várom. -
Suliro
senior tag
up
-
Suliro
senior tag
Ezt a topicot azért mertem nyitni, mert a mai ,,demokráciában'' olyan dolgokon akadnak fenn, hogy csak na.
Az első megvitatandó téma szerintem a tegnapi autós üldözés. A csaj leszorította a rendőrt, ezért az rálőtt (természetesen semmi baja nem lett), és azt vizsgálják, hogy a rendőr jogosan használta-e a fegyverét. Kérdem én: Miért van a rendőrnek fegyvere????

Aztán jöhetnek ide más hírek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és persze, ha már megvan, akkor vigyázz vele a legjobban...

Nézzétek a híradót, az USA-ban van nagy hó, meg hideg (-30fok, nem javasolják senkinek, hogy kimenjen a lakásból). Itt meg 10 centi max, és 0 fog... elvagytok kényeztetve