Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2951) Lenry válasza Gtaati (#2947) üzenetére


Lenry
félisten

ők a tagállamnak járó pénzeket "zsarolásra" politikai nyomásgyakorlásra használják

értem én, hogy a kormánymédiában folyamatosan ezt sulykolják, de azért használjuk már mindhárom agysejtünket, és ne csináljunk már úgy, mintha az EU valami megszálló hatalom lenne, és Brüsszel felülről ránk kényszeríti az akaratát.
minden eljárás olyan egyezmények, szerződések megsértése miatt indult, amelyek betartását Magyarország vállalta. minden új egyezmény és szerződés kialakításakor pedig ott van a mindenkori magyar kormány és ők is rámondják az áment, mielőtt az érvénybe lép.
tehát bebaszni a meglepett pikachu arcot, amikor számonkérik, hogy "figyelj már Vikikém, te is aláírtad, hogy..." az hangyafasznyit képmutató.

és az, hogy tizenvalahány évnyi asztalraszarás után ezt megunták Brüsszelben, az semennyire sem meglepő. az a meglepő, hogy eddig tűrték.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2952) User_2


User_2
tag

sokan sokszor elfelejtik hogy az "alapító atyák" az EU-t a népek együttélésének hosszú távú megoldásának gondolták és tervezték, nem napi piszlicsáré ügyek és kisstílű tolvajok játszóterének.
mondható, h ezért lassú az ügymenet, mert konszenzust csak egytértéssel lehet létrehozni, parancsuralmi rendeletekkel, egyik napról a másikra az nem egy hosszútávú gondolkodás, nem akar senki ilyet remélni az EU-tól
- gondolom én

(#2953) Skylukos


Skylukos
tag

Röhejes hogy egyesek lenézik a vallás fontos embert formáló értékrendjeit, de istenként tekintenek a brüsszelből az uniós országokat terrorizáló korrupt bűnözőkre, akiket a multik profitja és spekulánsok pénze mozgat madzagon.

(#2954) Lenry válasza Skylukos (#2953) üzenetére


Lenry
félisten

röhejes, hogy egyesek vallásos áhitattal tekintenek egy tolvaj bűnözőre meg a sleppjére, miközben őt lopják meg

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2955) asdf_ válasza Lenry (#2954) üzenetére


asdf_
veterán

... és az országot teszik évtizedekre tönkre.

(#2956) LOTR válasza asdf_ (#2955) üzenetére


LOTR
addikt

akkor szerencse, hogy pl. budapest él, virul, fejlődik és prosperál, mint talán még soha...

lehetne folytatni napestig az érveket-ellenérveket mindegyik aspektusból, én nem tenném meg, mert nem a topik témája
elhiszem azt is, hogy sokaknak nem tetszik a jelenlegi vezetés (bár úgy tűnik sokkal többeknek meg igen), valószínűleg lehetne sokkal jobb is, hogy racionális esély erre van e, az erősen kérdéses
azt viszont nem tudom megérteni, hogy hogy lehet mindig oda kitérni, főleg itt a topikban, hogy "a magyar vezetés rossz, az eu/brüsszel meg jó" (nem választ várok rá)

na de már valóban ismét nagyon elkanyarodtunk a topik témájától

One Ring to rule them all

(#2957) asdf_ válasza LOTR (#2956) üzenetére


asdf_
veterán

Miért, miért jutunk mindig ide, talán mert azért nincs kész a telepítése még elképesztően sok embernek, az aminek már akár egy éve kész kellene lennie, mert ebben a csodás országban él, ami azzal jár, hogy hadd ne kezdjem el már sorolni hogy mennyi de mennyi minden nem úgy zajlott ezzel a pályázattal, ahogy kellett volna (egyáltalán, a kezdési dátumon kívül BÁRMI is az eredeti kiírás szerint történt? :U ).
Olyan apróságról már nem is beszélve, hogy eleve az, hogy erre a pályázatra egyáltalán szükség van ebben az országban, az egy nagyon erős lakmuszpapír ugyebár arról, hogy mennyire jól mennek itt a dolgok...

Budapest meg amúgy most megy mindjárt csődbe az elvonások miatt, ha esetleg figyeled az eseményeket.

[ Szerkesztve ]

(#2958) Janou válasza LOTR (#2956) üzenetére


Janou
őstag

Pontosan azért amit asdf_ kolléga is írt. Ha Brüsszel helyébe lennék én sem adnék semmit. Sőt, már régen befagyasztottam volna minden támogatást, hisz arra az asztalra *zarunk régóta ahonnan enni kapunk. A helyükben én is garanciákat kérnék arról, hogy ezek a pénzek úgy lesznek felhasználva és arra amire adják és nem Lölöt gazdagítják.
Nálam pl. még egy kapavágás nem történt azóta sem. Se engedély, se szabványosítás, se napelem. Semmi. Eközben duplájára nőttek az árak és mi csak várunk és várunk. Egekben az infláció (hivatalosan ~25% gyakorlatilag jó az kb 60%-nak is) és mi csak várunk. Fizetjük a kamu piaci árat az energiáért, a rendszerhasználati díj nevű lehúzással és mi csak várunk. Ez a baj...

(#2959) Gtaati


Gtaati
őstag

Tudtam, hogy jobb lett volna ha inkább nem írok semmit... Azzal kezdtem, hogy nincs okom haza beszélni, direkt félreértés elkerülése miatt és ne legyek megszólva, hogy vak hithű jobb oldali vagyok..... Én csak a saját véleményemet vagy meglátásomat írtam le, de ez csak akkor jó ha valaki egyet ért velem, ha nem akkor megy ami megy. Pedig a liberális nézetek egyik fő vonala, hogy fogadjunk el mindenkit meg mindent, legyünk nyitottak. Én nem szólom meg a másikat ha más a véleménye, meglátása el kell fogadni nem vagyunk egyformák és lehet különböző véleményünk. Az is ránk jellemző a rossz vagy számunkra negatív hatású dolgokon csámcsogunk finoman szólva, de ha valami meg van csinálva vagy jó az természetes és azt nem konstatáljuk ugyanekkora elánnal, pl. ha rossz az út akkor megy az előbbi, ha jó és meg lett csinálva akkor az utóbbi van. Úgy gondolom nem 3 agysejtem van ahogy a kolléga fentebb említi, ami szerintem már személyeskedés. Senki nem kérdezte, csak a 3 agysejt miatt írom le, hogy ipari informatikai mérnök vagyok és nem vettem a diplomát és nem is az elvtársak révén jutottam hozzá :). Nővéremék Németországban élnek több évtizede, tehát nem Vityáék miatt léptek le, nekem is van személyes tapasztalatom a nyugattal és hogy ők hol tartanak, de pont ezért tudom azt is, hogy ott sem fenékig tejfel minden. Lehet jobban keresni, a hétköznapi dolgok elérhető árban vannak, de a szolgáltatás és ahhoz kapcsolódó dolgok nagyon drágák. Másik kollégára referálva, mindig mosolygom amikor a mi kis országunkat a kb. 9,6 millió lakossal hasonlítunk egy 40 vagy 80 milliós nyugati országhoz amihez képest akár több tíz év lemaradásban vagyunk, csak az senkinek nem jut eszébe, hogy ezt a hátrányt nem az utóbbi 10-15 évben szedtük össze és mindenki az az elvárása, hogy egyik pillanatról a másikra a nyugattal minden téren egy szinten legyünk. Bárcsak így lenne/lehetne! És azzal zárnám az így is hosszúra nyúlt és egyben utolsó hozzászólásomat ebben a Brüsszel és Mo. témában, hogy szerintem sokunk örülne, ha lenne egy olyan új irány az összes meglévőn kívül, akiktől nyugodt szívvel várhatnánk el azt hogy jobban, becsületesebben csinálják a dolgukat. Nagyon szívesen maradok és beszélgetek itt a topik témáról, ezt a témát én itt befejeztem! :R

(#2960) Atomgeszi válasza Gtaati (#2959) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Lehet saját véleményed, mi csak megcáfoltuk, hogy jogosak a brüsszeli aggályok. Érzi ezt minden lakó(vagy, ha még nem, akkor fogja).
Az meg, hogy valaki mérnök vagy sem. Az semmit nem jelent, hogy valaki jó a szakmájában, attól még ülhet napellenzővel a moziban(ez most nem rád értendő, csak úgy ámblokk vannak úgy maguktól a mérnökök elszállva, de attól még az élethez rettentő sokan suták).

"mindig mosolygom amikor a mi kis országunkat a kb. 9,6 millió lakossal hasonlítunk egy 40 vagy 80 milliós nyugati országhoz amihez képest akár több tíz év lemaradásban vagyunk, csak az senkinek nem jut eszébe, hogy ezt a hátrányt nem az utóbbi 10-15 évben szedtük össze és mindenki az az elvárása, hogy egyik pillanatról a másikra a nyugattal minden téren egy szinten legyünk."

Rendben. Nézzük meg a környező szomszédos országainkat, egyik másiknak nagyobb hátrányt kellett lefaragni, mint nekik és sikerült is.

Azt senki nem állította, hogy mindenhol faszább, de az tény, hogy mindenhol máshol sokkal jobban ment a covid és "háborús brüsszeli szankciók" elleni harc.

Kárrogók mindenhol vannak, Németországban, Ausztriában, Romániában, Csehországban is. Ez nem újkeletű dolog.

De úgy látszik az sem újkeletű dolog, hogy 12 évnyi, évente 1400 Milliárd Ft EU-s támogatás sem volt elég(hozzáteszem Feriék csak évi 400 milliárd Eu támogatásból gazdálkodtak), hogy behozzuk a hátrányt, miközben a környező országoknak elég volt.

Az is nagyon jól látszik, hogy gyakorlatilag az ország meghalt EU támogatásokkal, és EU támogatások nélkül is.
Lásd környező országok az üzemanyagok jövedéki adóját csökkentik, élelmiszerek áfáját csökkentik, átveszik a terheket a lakosság felől, míg itt minden "extraprofit adó", "szopadó" "torkosadó" "chipsadót" "gyógyszeradót" a lakosság fizet meg.

Ha ez valaki szerint normális, annak most még nem fáj, de majd fog.

(#2961) asdf_ válasza Gtaati (#2959) üzenetére


asdf_
veterán

amihez képest akár több tíz év lemaradásban vagyunk, csak az senkinek nem jut eszébe, hogy ezt a hátrányt nem az utóbbi 10-15 évben szedtük össze

Igen, viszont kaptunk kb. végtelen pénzt, hogy felzárkózzunk. Azt meg nem erre költötték, hanem ellopták. Emlékszel még, amikor a visegrádi négyesből toronymagas vezető volt az ország? Most meg nem csak ott, hanem a teljes eu-ban a legvégén kullogunk... :U (a másik 3 visegrádi meg kb. már szóba sem áll velünk)

(#2962) Gtaati válasza Atomgeszi (#2960) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

99%-ban egyetértek az általad leírtakkal :R Felzárkózásban a Közép-Európai országok egy része biztos, hogy előttünk jár, de az hogy ők teljesen felzárkóztak volna a nyugatra nem mondanám. Testvérem férje horvátországi magyar, most mentek haza látogatóba Németországból, illetve tengerre, meglepődtem, mennyit panaszkodtak, pedig német fizetésből élnek, hogy milyen drága lett minden Horvátországban és sorolták a példákat, illetve közölték, hogy minden amit tudunk vigyünk ki magunkkal nyaraláskor júliusban amikor együtt megyünk.... A szomszéd barátjuknak, 350 euró a nyugdíja(Horvátországban) és az előző évek drágulása, az ott is meglévő infláció és az euró bevezetésével rengeteget drágult minden és ott is van sajnos, ahogy itthon is, hogy alig tudnak megélni és nyugdíj mellett dolgozniuk kell. Németországban 6 lakásos társas házban fűtő olajjal fűtenek és állítják elő a használati meleg vizet, aminek az ára 5,5 szorosára ment fel, ehhez képest mi 1500m3 gáz elhasználásával(kb. 160000Ft) szűk 8 hónap fűtéssel állandó 22-22,5C fok hőmérséklet mellett (Feleségem otthon van a fél éves második kisfiúnkkal) megvoltunk egy 110m2 családi házban, tehát nekem ez nem drágult. Szintén Németország és testvéremék, mert rajtuk keresztül van valós visszacsatolásom, illetve a munkahelyemen keresztül: mindenki aki nyugaton dolgozik, ha haza jön és van aki meg csak ezért jön haza, hogy a magyarországi szolgáltatásokat igénybe vegye, autó, motor szerviz/javítás, fodrászat, körmös, szolárium, egészségügyi-orvosi szolgáltatás igénybevétele, tankolás(kint 2 euró körül van ami kb 740ft) stb. mert kint sokkal - sokkal drágább és még a 2500 eurós nettó fizu mellett is rosszul esik kint kifizetni. Mindent itthon csináltatnak, olajcsere, vezérlés csere, gumi csere autón, motoron de sorolhatnám még. És az utolsó a munkámból adódóan, hogy a szezon munkán lévő magyarok hazajönnek két szezon között, kérik itthon az álláskeresési járadékot vagy ha arra nem jogosultak akkor mennek a 22800ft-s aktív korúak segélyéért vagy kérik a tb átvállalását nehogy be kelljen havi 9600ft tb hozzájárulást fizetni a magyar államnak és természetesen ezen ügyfelek ha problémájuk van egészségi gond akkor jön haza és itt veszi igénybe nem kint és természetesen szidják fenn hangon ami itthon van, de ha van valami pozitívum azt nem vesszük észre és azt nem tesszük szóvá.... Tisztelet a kivételnek!! Mondom ezt 15 év ügyfélszolgálatos tapasztalattal. Nah, tényleg befejeztem, de ez az egész téma nem egyszerűen fekete vagy fehér. :R

[ Szerkesztve ]

(#2963) Atomgeszi válasza Gtaati (#2962) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Bocsi, de nem az volt az eredeti felállás, hogy hány euró Németországban az üzemanyag, és, hogy spórolás gyanánt a kint élők, amikor hazajönnek csináltatnak meg inkább mindent az autón, kellemest a hasznossal elv alapján, hanem az eredeti felvetés az volt, hogy Brüsszelnek aláfeküdni, és jogállamisági eljárások.
(Ami egyébként abból fakad, hogy Magyarország államformája papíron demokrácia, valóságban teljesen más, ami már szemet szúrt az EU-nak is, illetve az összes országnak, akik nem azért adják a lóvét, hogy 1 család és haverjaik gazdagodjanak, meg a foci iránti vágyát kielégítsék a 120. stadionnal is, ahol, ha eltörik a lábam, nem fogják begipszelni) Innen kanyarodtunk oda, hogy egy szinten voltunk a V4-gyekkel, akik már elhaladtak mellettünk, mi mind azt hasonlítjuk össze, hogy vannak a lemaradott országok(a szomszédok), ahova az EU évente több ezer milliárd zöldhasút csoportosít át, hogy a gettókból élhető környéket varázsoljanak az adott államok.
Ez úgy látszik, hogy a környező országokban működik, itthon viszont lábakél a pénznek és marad a pusztulat.

[ Szerkesztve ]

(#2964) Skylukos


Skylukos
tag

Amerika már tökéletesre fejlesztette az agymosást az látszik, és a józan ész nélküli és tájékozatlan emberek mindent elhisznek neki, még ha a tények és érdekek nem is ezt támasztják alá. Szerencsére a józan eszű emberek ebben az országban még többen vannak.
Ha jól értem egyébként, ti azt mondjátok a brüsszeli fedhetettlen jótevőink azért nem küldik a nekünk jogosan (a covid miatti válságkezelésre, ami már rég elmúlt azóta) járó pénzt, mert igy tesznek velünk jót. Ja, és közben mindent elkövettek hogy elzárjanak minket a kizárólagos lehetőségtől hogy olajhoz jusunk.
Erre szokták mondani, ha ilyen barátaid vannak minek az ellenség!
Felhívnám a figyelmet arra még, hogyha sokszor is mondom valakire hogy lop, attól az még nem lesz igaz. Bár erre a nagy jogállam hívő brüsszel úgy látszik nem hívta fel a figyelmet, tehát ez nem számít.

[ Szerkesztve ]

(#2965) Lenry válasza Skylukos (#2964) üzenetére


Lenry
félisten

a közmédia már tökéletesre fejlesztette az agymosást az látszik, és a józan ész nélküli és tájékozatlan emberek mindent elhisznek neki, még ha a tények és érdekek nem is ezt támasztják alá. Sajnos a józan eszű emberek ebben az országban már kevesebben vannak.

folytassam?

két ember hiszi még el azt a hamubasült fasságot, amit felvázoltál: aki teljesen ignoráns, meg akinek érdekében áll fenntartani a NER-t.
te melyik vagy?

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2966) LOTR


LOTR
addikt

srácok, amúgy szükséges ezt *itt* még folytatni?

One Ring to rule them all

(#2967) Lenry válasza LOTR (#2966) üzenetére


Lenry
félisten

pénz meg napelem úgyse lesz még egy jó darabig, szóval pont ráérünk

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2968) Atomgeszi válasza Skylukos (#2964) üzenetére


Atomgeszi
veterán

"még ha a tények és érdekek nem is ezt támasztják alá."
Nekem az látszik a tényekből, hogy végig megyek Magyarországon és 10/9 útszakasznál majd kiesik a futóművem.
Az látszik, hogy tavaly itt mellettünk javították a 65-öst FŐUTAT! Két hónapig volt jó, most 1 év után már olyan hullámos és nyomvályús, hogy sírva fakadsz.
Azt látom, hogy fizetem a gépjárműadót, és nem látok cserébe semmit, azt látom, hogy iszonyat drága az üzemanyag, adó adó hátán, mégsem látok vidéken szemmel látható fejlődést.

Azt látom, hogy kértem nagylaborba beutalót, és azt mondták, hogy jóesetben 2-3 hónap múlva lesz időpont.

Azt látom, hogy januárban éles fájdalmat éreztem a térdembe, a kórházban májusra kaptam időpontot. Jelzem, májusra rendbejött magától a térdem.

Azt látom, hogy a pénzemért egyre kevesebb dolgot tudok a kosárba tenni. Azt látom, hogy az emberek egyre jobban elkeseredettek, de senki nem mer beszélni róla, mert egyből gyurcsányista meg sorosista, meg hülye baloldali.

Hozzáteszem se TV-m, facebookot is csak néha-néha nyitom meg, viszont a szememmel nyitottan járom az országot napi szinten, és rengeteget járok külföldre, bár igaz főként délre és nyugatra.

Viszont van ismerős északon, aki inkább átjár lengyelbe bevásárolni, és mondja, hogy érdekes mód ahogy átér a határon, jók az utak, nincsenek romos épületek csak elvétve.

Itt elmegyek egy faluba, városba, közlekedek az országban mit látok? Hányadék halom épületeket, befejezetlen falvakat és városrészeket, leromlott állapotú minden.

Nem kell ehhez se magyar, se brüsszeli, se amerikai agymosás, ezeket a saját szememmel látom.

Ja és látom azt is, hogy 2 éve semmi nincs a komplex pályázatból, cserébe csak ígérgetés, hazudozás, propaganda.

(#2969) Skylukos válasza Atomgeszi (#2968) üzenetére


Skylukos
tag

Az a 3880 milliárd forint amit visszatart brüssszel, az még jó hogy nem hiányzik, mi anélkül is álljuk a sarat, és ti legalább büszkék vagytok magatokra.
Köszönjük amerika, brüsszel, baloldal!

https://www.google.com/amp/s/24.hu/fn/gazdasag/2023/01/17/eu-unios-forras-helyreallitasi-alap-rrf-tamogatas-brusszel-regio-kormany-navracsics-tibor-energiavalsag-zoldites/amp/

[ Szerkesztve ]

(#2970) LOTR válasza Skylukos (#2969) üzenetére


LOTR
addikt

de most minden erőforrást a példaértékű ukrán demokrácia megtartására kell fordítani, valamint a földgáz és kőolajvezetékek elleni terrortámadások kivizsgálására, illetve közeleg a következő vírusszezon és arra is készülni kell (talán az sms-ek is már piszkozatban megírva)
ennyi kis áldozatot a közös jóért bárki megtenne, sőt valaki még többet is, hiszen európa vezetője a káros atomerőműveket is lekapcsolta, hogy példát mutassanak, mint legelszántabb klímaharcosok, akik kizárólag a bolygó és élővilága megmentését helyezik előtérbe

[ Szerkesztve ]

One Ring to rule them all

(#2971) Skylukos válasza LOTR (#2970) üzenetére


Skylukos
tag

Ja! :W. Érdekes, az ukrán atomerőművet miért nem állítatta le ez az idióta brüsszeli bagás, az nem veszélyes egy háborús övezetben?

[ Szerkesztve ]

(#2972) Skylukos válasza Atomgeszi (#2968) üzenetére


Skylukos
tag

Igen az utak vacakok, ahogy meg is mondták a brüsszelből várt pénzből sok leállított út felújítást újra indítanak.
Én a vidéki városokba óriási fejlődést látok, bár mindig van hova fejlődni.
Ezt a vidéki választók szerintem igazolják is a szavazataikkal.
Az egészségügy régi probléma, de halad csak nem végtelen a költségvetés, én sok előrelépést is látok!
A PÁLYÁZATUNKAT meg (RRF) brüsszel szabotálja!

(#2973) Janou válasza Skylukos (#2971) üzenetére


Janou
őstag

Tudtommal Ukrajna nem tagja az Uniónak. :U Mire fel állíttatnák le? Mi közük hozzá?
Ez olyan mintha holnap szólna nekünk az Etióp Sport Szövetség hogy állítsuk már le Paksot...

[ Szerkesztve ]

(#2974) Janou válasza Skylukos (#2972) üzenetére


Janou
őstag

"Én a vidéki városokba óriási fejlődést látok, bár mindig van hova fejlődni.

Jah. És mindenhova ki van írva hogy xx M Ft Uniós forrás felhasználásával....

"Ezt a vidéki választók szerintem igazolják is a szavazataikkal.
Az egészségügy régi probléma, de halad csak nem végtelen a költségvetés, én sok előrelépést is látok!"

Az egy zsák krumplin megvett közmunkásokra gondolsz? Az egészségügy meg valóban halad, csak visszafelé.

(#2975) asdf_ válasza Skylukos (#2972) üzenetére


asdf_
veterán

Én a vidéki városokba óriási fejlődést látok, bár mindig van hova fejlődni.

Ó, én is, egy közeliben épp most húznak két sárga csíkot az aszfaltra, hogy majd ott tessenek gyalogosan átkelni, zebrára és annak tervezésére nincs pénz (és narancsvidék).

[ Szerkesztve ]

(#2976) Skylukos válasza Janou (#2973) üzenetére


Skylukos
tag

Na látod ez az, akkor miért csinál az unio vezetése úgy mintha az lenne, meg volt a nyomos oka miért nem lehetett az, csak most érdekes módon valami felsöbb érdek elhalványította!
Az iraki vagy a szír vagy a vietnámi háborúba vagy más fegyveres konfliktusokba miért nem voltak ilyen aktívak az unió brüsszeli korrupt szinész bohocai.
Egy páran ha használni kezdenék az eszüket, meg a szemüket, és feltennék az alapvető kérdést, kinek az érdeke lehet?
Sok dolgot megérthetnének, kinek az érdeke elszigetelni az uniot az orosz gáztól, olajtól és egyéb áruktól, és akadályozni ennek a "szemét" orosz gazdaságnak a fejlődését, nehogy világuralomra :DD törjön.

(#2977) Janou válasza Skylukos (#2976) üzenetére


Janou
őstag

Talán azért mert a háború átterjedhet Uniós országra, illetve Ukrajna jelenleg tagjelölt.

(#2978) Lenry válasza Skylukos (#2969) üzenetére


Lenry
félisten

"köszönjük baloldal"

te figyelj már...
ha tényleg az a valóság, hogy a teljesen marginalizálódott Fletó meg a tojáshéjat még a fenekén hordó Donáth Anna komolyabb érdekérvényesítő képességgel rendelkezik az EU-ban az ország ügyeit illetően, mint a tizenhárom (13!) éve abszolút teljhatalommal rendelkező, harminc éve politizáló Viktorod, akkor nem vagyok benne biztos, hogy kellő képességekkel felruházott ember ül a miniszterelnöki székben

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2979) Lenry válasza Skylukos (#2976) üzenetére


Lenry
félisten

kinek az érdeke lehet?

baszki, azért mekkora ultrakirályok már ezek a háttérhatalmisták, hogy rá tudták venni Putyint hogy indítson háborút az ő érdekükben. :U

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2980) Skylukos válasza Janou (#2977) üzenetére


Skylukos
tag

Ha háború terjedésétől félnének akkor a tárgyalásokért vetnék latba magukat a brüsszeli bohocok nem a fegyverek küldésére egy olyan konfliktusba amihez (elöbb írta egy elvtársad) semmi köze az uniónak!

(#2981) Lenry válasza Skylukos (#2980) üzenetére


Lenry
félisten

azért nem áll le senki tárgyalni, mert az befagyasztaná a konfliktust ott, ahol most van, vagyis az oroszok felhasználnák az így kapott időt arra, hogy felkészüljenek a további támadásokra.
ezért egy hamis baromság, amit a propaganda mond, hogy csak a tűzszünet hozhatja el a békét.
az oroszok legyőzése hozza el a békét, mert bármit is hazudnak be a ruszkik, azt a következő másodpercben fogják megszegni, és bármekkora területet is adnának át az ukránok, másnap kétszer annyit követelnének.

de hadd kérdezzek már valamit: ha mondjuk Debrecent támadná valaki, miközben már az övé onnan keletre minden és azt mondaná, hogy ő ezt meg is tartaná, te... TE személyesen Skylukos, te leülnél tárgyalni vele?

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2982) Skylukos válasza Lenry (#2978) üzenetére


Skylukos
tag

Nem gyurcsány és donát irányítja brüsszelt, hanam azok az spekulánsok, oligarchák, multik pénzügyi és politikai csoportok mozgatják az érdekeik mentén brüsszelt is és gyurcsányt is meg donnát is zayt is stb, és ök fizetik a Magyar Kormány nemzetközi lejáratásár is.
Putyin belekényszerült ebbe a háborúba, mert, olyan ez mikor valakit megaláznak vagy megsértenek és nem tesz semmit, mert ezzel kiteszi magát újabb és újabb provokációknak.
Putyint és a Oroszokat addig provokálták az amerikabarát zelenszkiék amig csak a háború maradt neki megalázkodás nélküli választásnak, de amerika pont ezt akarta

Én tisztelem ha valaki ezt nem látja, csak sajnálom, hogy nem fordít időt rá időt és energiát hogy érdekek és tények alapján alakítson ki véleményt.

(#2983) airotkiv válasza peti85 (#2936) üzenetére


airotkiv
csendes tag

ÁSZF 1-edik pont (a felsorolás csupa egyesekből áll, LOL)

"Felelősség
A Fényesnapelem nem vállal felelősséget semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, amely az ügyfél számára vagy bármely harmadik fél számára okozott kár következményeként merült fel."

:DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#2984) Skylukos válasza Lenry (#2981) üzenetére


Skylukos
tag

Egymás gyilkolása helyett bármi jobb szerintem!!!
Szerinted Lenry? szerinted lövöldöznünk kéne egymásra, ahelyett hogy civilizáltan próbáljuk meggyőzni egymást, hátha a másik csak nem tud, vagy nem ért valamit, ami az egészet más megvilágításba helyezi?

(#2985) Lenry válasza Skylukos (#2984) üzenetére


Lenry
félisten

mellébeszélés helyett a kérdésre válaszolj
megtámadtak, addig jönnek, amíg meg nem adod magad vagy meg nem állítod őket.
ez van most Ukrajnában, ez a két opció közül lehet választani az ukránoknak.
te melyiket választanád a helyükben?

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2986) airotkiv válasza Skylukos (#2982) üzenetére


airotkiv
csendes tag

Nem gyurcsány és donát irányítja brüsszelt, hanam azok az spekulánsok, oligarchák, multik pénzügyi és politikai csoportok mozgatják az érdekeik mentén brüsszelt is és gyurcsányt is meg donnát is zayt is stb, és ök fizetik a Magyar Kormány nemzetközi lejáratásár is.

ugyan, zsidózzál már egy jóízűt nyugodtan, úgyis érti mindenki...

Putyin belekényszerült ebbe a háborúba, mert, olyan ez mikor valakit megaláznak vagy megsértenek és nem tesz semmit, mert ezzel kiteszi magát újabb és újabb provokációknak.

na hát akkor én most belekényszerültem abba, hogy elküldjelek a viharos életű orosz anycikádba, ugyanis a fasságaid annyira kaparják az agyamat, hogy már nem akarom tűrni és ezzel kitenni magamat újabb és újabb provokációknak.

Mosolyogj! Nyeld le és legyen béke.

[ Szerkesztve ]

(#2987) Lenry válasza Skylukos (#2982) üzenetére


Lenry
félisten

édesistenem...

belekényszerült, meg provokációk...
egy hozzászólással arrébb meg "civilizáltan próbáljuk meggyőzni egymást"
mármint mi legyünk civilzáltak, az oroszok meg szegénykék, hát kénytelenek támadni, egyszerűen nem tehettek mást...

de legalább választ kaptam a #2965-ben feltett kérdésemre. ez is valami

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2988) User_2


User_2
tag

egyszer beszéltem egy tanárnénivel, elmondta, hogy azok a gyerekek nem akarnak tanulni, csak ott vannak és milyen nehéz velük,
erre én képes voltam azt mondani, dehát figyelj már azok a gyerekek egyszer felnőttek lesznek, nem maradnak gyerekek, és akkor szavazni fognak
szegény furán néző tekintettel nem értette mit hallott

[ Szerkesztve ]

(#2989) Skylukos


Skylukos
tag

Érvek és ésszerű logika eddig sem nagyon volt, de most hogy kezd szétesni a baloldal által lediktált forgatóköny, a türelem is elfogy úgy látom.
Ui. Én nem zsidóztam, ezt nem tudom hol olvastad mert tisztelek minden vallást.
A szabadkőműves már más tészta!

[ Szerkesztve ]

(#2990) airotkiv válasza Skylukos (#2989) üzenetére


airotkiv
csendes tag

Hát nézd... a saját logikádat fordítottam ellened, úgyhogy ha szerinted ez nem észszerű, akkor igazat kell neked adnom :DD :DD

(#2991) Skylukos válasza airotkiv (#2990) üzenetére


Skylukos
tag

Én meg köszönöm a tartalmas, inteligens hozzászolásod, megéri mégegyszer idézni annyira meggyőző:

"na hát akkor én most belekényszerültem abba, hogy elküldjelek a viharos életű orosz anycikádba, ugyanis a fasságaid annyira kaparják az agyamat, hogy már nem akarom tűrni és ezzel kitenni magamat újabb és újabb provokációknak.
Mosolyogj! Nyeld le és legyen béke"

(#2992) Lenry válasza Skylukos (#2989) üzenetére


Lenry
félisten

Ez már az általad is szorgalmazott civilizált megbeszélés példája, vagy az majd később jön?

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2993) Skylukos válasza Lenry (#2992) üzenetére


Skylukos
tag

Idéznéd kérlek mire gondolsz?

(#2994) Lenry válasza Skylukos (#2993) üzenetére


Lenry
félisten

Nem, nem fogom. Fölösleges

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2995) Skylukos válasza Lenry (#2994) üzenetére


Skylukos
tag

Köszi, már majdnem azt hittem van mit!

(#2996) Attila2011


Attila2011
aktív tag

Sokaknak nem a Népköztársasággal volt a bajuk, csak azzal, hogy nem kaptak akkor pozíciót (legfeljebb kis KISZ titkárok lehettek). Most pedig tárt karokkal várják a szovjet orosz katonákat, hogy újra elhozzák hozzánk is a keleti jólétet és kínai napelemet :))

(#2997) Lenry válasza Skylukos (#2995) üzenetére


Lenry
félisten

Van mit, és pontosan tudod is, csak kurvára fölösleges.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#2998) Skylukos válasza Lenry (#2997) üzenetére


Skylukos
tag

Vissza olvastam figyelmesen a témában leírtakat, és nem találtam általam leírt személyeskedő sértő megjegyzést, de ha találsz, azért elnézést kérek. Bár másoktól nem egy irányult felém, és senki nem kér érte elnézést.
Talán ez sem véletlen, lehet rossz emberekről vesznek példát.

(#2999) Lenry válasza Skylukos (#2998) üzenetére


Lenry
félisten

igen, mindenkinél jobb vagy

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3000) RobexX10


RobexX10
aktív tag

Sziasztok!

Akinek van már kész működő napelemes rendszere átáltatok éves szaldó elszámolásra erre az évre? Amíg nem lesz bruttó elszámolás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.