- VHS digitalizálás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
longwild
aktív tag
válasz -Mosquito- #927 üzenetére
Akkor most már én is hozzászólnék: maga a csati/jeladó kicserélése gondolom volt vagy 30 perc. A többi időt ők is keresgéléssel töltötték. Ez az, amit nem szabadna egy-az-egyben áthárítani a vevőre. Elvégre azért szerelők, azért van elvileg szakmai minősítésük és azért van tapasztalatuk, típusismeretük hogy ezeket mielőbb, vagy azonnal megmondják. A szakértelmet kifizetjük a nem kevés óradíjban, de a próbálkozásokat, hümmögéseket, fejvakarásokat ne már...
Volt ilyen esetem autóval márkaszervizben is. Olajcserére munkaórában 1,5 órát akartak kiszámlázni, úgy, hogy végig ott voltam és az egész nem volt 40 perc az érkezésemtől... Az indok az volt, hogy ez a gyári normaideje az olajcserének. A madarak a túloldalon laknak... Persze hagyhattam volna a fenébe és akkor a teljes motorgenerálnál én is jöhettem volna a srácok, nem fizetek 15 órát, mert a gyári normaidő 6 óra... C'est la vie...
[ Szerkesztve ]
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
SirKero
őstag
Ez az ár azért engem is meglepett
Tavasszal az enyémen volt egy teljes átvizsgálás szezonra + hajtásszíj csere 1.db. ülésnyitó 1.db. rögzítő fék bowden csere olajcsere légszűrő tisztítás kormánymarkolat csere. Anyag+munkadíj számlával garanciával 56 000 HUF. Semmi ismeretség vagy csók. Egyszerűen az utcáról ( na jó Burgman fórumról ) bemenve.
Ehhez képest egy jeladó csatlakozó csere munkadíjáért elkérni 37E forintotMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
kcsa
veterán
A magas árat abszolút megértem, addig, amíg kapok erről számlát - ezt mondjuk nem tettem hozzá. Márkakereskedésben jellemzően van számla, és garancia a munkára, máshol ez - fogalmazzunk finoman - nem annyira igaz.
50k munkadíjat autóra fizettem, amikor komplett vezérlés, vízpumpa, hengerfejtömítés csere volt - és ezt egy kulturált helyen. (ebben munkadíj, hűtőfolyadék és pár apró segédanyag volt benne, a főbb alkatrészeket én vittem)
(aki pedig nem tudja hogy az igekötőt egybeírjuk az igével ha előtte áll, az megérdemli hogy 36k-t fizessen )
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.