- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
mukibuci #39183 üzenetére
Feltöltősre váltani viszont csak ügyfélszolgálaton lehet.Dual sim készülékben maradna a feltöltős vodás sim, ha mégsem kapnék valami normális ajánlatot, mert netbank, iskola, paypal stb. ezt a számot ismeri.
Szóval ezt a telefonálósdit szerinted el tudom otthonról intézni?
Vagy, ha írok egy emailt amiben leírom mit szeretnék, akkor megkeres az illetékes kolléga?
Tulajdonképpen ezt otthonról is el lehetne intézni, csak egy tarifa módosításra lenne szükség, néhány éve volt is rá példa, és minden menne tovább mint eddig az eltelt 11 évben(#39184) membrandj:
Februárban én is eljátszottam már ezt, akkor ott az üzletben mondtam a hölgynek, akit felhívtak nekem is az ügyfélmegtartó osztályon, hogy a másik szolgáltatónál ahová vinném a számom, nincs hűség, és nem is kívánok soha többé ilyen szerződést kötni, tehát csak abban az esetben van értelme bármiféle ajánlattal is próbálkozni, ha arra hűségidőt nem kell aláírni.Ezután megkérdezte milyen szolgáltatóhoz mennék és kérte, hogy vázoljam nagyjából mit kapnék ott és mennyiért.Miután elmondtam, természetesen az ajánlat határozatlan idejű szerződésként került volna megkötésre, a fentebb írt tartalommal.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged