Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz mrlujoak #29269 üzenetére
Ez alapján 14990 Ft a korlátlan T-s RED. 14990 /hó-ért a Vodától is elhozod ingyen az SP-t és még bizti is van benne.... szerintem a T-nél sincs kolbászból a kerítés...
Sőtt 12990 / hó
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz mrlujoak #29272 üzenetére
Én monjuk az nézem hogy ugyanaz a készülék a T-nél 14990 / hó a Vodánál 12990 / hó és ebbe bizti is van... Megítélésem szerint a második jobban megéri. ( T 10990 + 4000 a Te szemléleted szerinz 24*4000 96000 Ft)
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Juliuska
senior tag
válasz mrlujoak #29318 üzenetére
korábban sem kellett az automatának kiadni az ügyfélbiztonsági kódodat; csupán az ügyintézési időt rövidítette, ha megtetted, mert (tapasztalatom szerint) hamarabb kapcsoltak az ügyintézőhöz
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
törölt tag
válasz mrlujoak #69692 üzenetére
"De hol itt a meglepi, csapda, a csavar, hogy a vodafone-nak megéri tovább a 19 forintos beszélgetés percenként, ha váltanak Tutiról a Tuti100-ra?"
Mondjuk ott, ha a szüleid beszélnek 60 percet, az 60*19 ft (=1140 ft)
Míg tuti+-al (tuti nem igen van már de érdemes utána nézni pl app-ba belépve aki nem tudja) ez 12*25 utána pedig ingyenes. (ha marad a 300 forint, és az nem emelkedik, mint határ.).Sima tuti esetén persze nincs változás, de a többség valószínüleg váltott +-ra, nekem is ilyenre jött az sms-es.
Az sms-ek egyébként már ha egy éven vannak, akkor a fő számra mennek, nem pedig telefon számonként az adott eszközre.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomp
félisten
válasz mrlujoak #71033 üzenetére
Ez nekem is megjött de azt hittem volt egy konkrét email is amiben le lesz írva, hogy ha nem tudunk belépni akkor mit kell csinálni.
Emailben van egy "Hozzáférés megtekintése" piros gomb. Rámegyek, betölt az oldal ahol a következő van:
"A funkció Vodafone otthoni szolgáltatás esetén július 16. után érhető el
A hozzáférések opció csak otthoni szolgáltatással rendelkező ügyfeleink számára az informatikai átállás után érhető el! Mobil szolgáltatás esetén a hozzáférések már beállíthatók."
Akkor várjam az emailt, hogy sikerült megcsinálniuk a fiókomat? -
-
-
ggabor02
aktív tag
válasz mrlujoak #72242 üzenetére
Jelen pillanatban a Vodafone az egyetlen szolgáltató, ahol elvégezhető a webes adategyeztetés a kártya kiszerelése nélkül. Múlt év végéig a Telekomnál is ment, de akkor a hibbantak megszüntették.
Állítsd be a Vodafone fiókodban a kapcsolattartói telefonszámodat a saját (bármilyen szolgáltatónál működő) telefonszámra. Arra küldi ki az sms-t, nem a riasztóban levő telefonszámra. Nekem is a céges Telekomos kártya száma van megadva kapcsolattartói számnak, fél perc alatt megcsinálom az egyeztetést a riasztós, valamint egyéb kártyákon. -
endrúdí
csendes tag
válasz mrlujoak #72408 üzenetére
Lol, szerintem nagyon béna az IT náluk. Szerintem fényévekkel vannak egy Google Fi-hez képest, de nem is amcsiban vagyunk sajna. Nekem volt olyan a Vodával, hogy az Eddigi költéseim számlázási cikluson belül csökkent 3000-el egyik napról a másikra. Lehet füzetbe is írni kellene naponta náluk? Ráadásul komolyan hülyének is nézik az embereket, hogy a legdrágább csomagok 5G képesek csak, wtf? Az a lényege az új technológiának, hogy több kliens nagyobb sebesség, kisebb késleltetés, mindenkit oda kellene forceolni, ha elérhető, nem ilyenekkel buziskodni. Szerintem nincs az a hülye aki azért váltana nagyobb csomagra, mert az 5G nem 4, de lehet tévedek. Bár Mivel ez is 4ig-es lett mint a digi szerintem ez azt jelenti, hogy fejlődés mostantól nem lesz, jelenlegi állapot befagyasztása, karbantartás-hibajavítás, mostantól a megtérülés a lényeg és semmi más.
-
Zolás
addikt
válasz mrlujoak #72412 üzenetére
Fizettem már be előre én is, de az ügyfélszolgálatnál, kártyával. Kaptam róla kinyomatot is, azt nehezen sumákolták volna el.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
dchard
veterán
válasz mrlujoak #74265 üzenetére
Naná, a 900 sokkal jobban terjed mint a 2100.
zzola:
"Most meg megy az anyázás"
Hol megy? HWSW troll szekciójában ahol addig jutottak el egyesek hogy a 4G is minek, az 5G meg egyenesen duplán minek?
Van itt egy-két ember, akik tényleg heti rendszerességgel járják a mély vidéket (nekem nagyon kevéske ilyen irányú tapasztalatom van), és ők nem anyáznak. Szerintem anekdoták helyett mindenki írja a saját tapasztalatát, helyszínnel együtt. Ugye nem az a kérdés továbbra sem, hogy talál-e az ember szarul lefedett részt az országban, hanem az, hogy ahol eddig 3G volt, most meg csak 2G van ilyen létezik-e? Konkrét példát még egyet sem mondott senki.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz mrlujoak #74876 üzenetére
Itt is van még 3G: Biatorbágy. 1-2 nappal előtte meg Érd-en, és Tárnokon is volt/van (akkor jártam arra).
Ennyit a Voda hitelességéről hogy Ápr. 10ig már sehol nem lesz. Már akkor is gond volt amikor jóval előtte először Budapest és Pest megye, utána az ország többi része. Ennek ellenére ápr. 11 és még mindig van pest megyében. 😑[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz mrlujoak #74890 üzenetére
Micsoda modern vacak... Nálam az N95-ön is megy még a voda 3G, bár sokat segít hogy van külső antenna csatlakozó ráforrasztva, mivel csak 2100-at tud az európai verzió...
De majd én is csinálok képet a Motorola MCR 4800XL-emről, miközben hívást indítok az NMT-450-es hálózatomon, lássuk azt tudja-e valaki überelni
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Landsmann
addikt
válasz mrlujoak #74907 üzenetére
Nekem van egy 197-es Ericssonom. Az akkuja már rossz, de maga a készülék működőképes, tavaly még tettem is bele SIM-et. Elméletileg a készülékcsere programban le lehetett volna adni, de inkább már eszmei értéke van.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
titán
válasz mrlujoak #78467 üzenetére
Nincs ellentmondás kettőnk véleménye között.
Az probléma, ha egyszer csak nem tudsz telefonálni?
Igen. Részemről nem hangzott el olyan állítás, hogy a rendszer problémamentesen működik.itt a fórumon is olvasva nem kevés embernek okoztak problémát.
Erről írtam korábban. Az emberek döntően akkor írnak bármilyen felületre, ha problémájuk van (mármint szolgáltatásokkal kapcsolatban). Emiatt ezt mintának venni semmi értelme véleményem szerint, hiszen egy hibás képet fogsz kapni (nem olvasod azok véleményét, akiknek nincs vele gondja/nem okoz problémát). -
313313
addikt
válasz mrlujoak #78534 üzenetére
Telekomnál ellenben 7-8 éve lejárt hűséggel vam egy 2500ft/hó előfizum, 40ft/perc és 6Gb-vel... az sehova nem emelkedett...
Ahogy nézem sima feltöltő kártyás csomag már nincs is a Vodánál...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- iPhone topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo 100 USB Headset - újszerű állapotban
- Új, bontatlan Samsung Watch Ultra 47mm titánezüst színben - 2 év Samsung garancia
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új, eredeti! - DELL LA130PM190 töltő - 130W, 7.4x5.0mm DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest