Aktív témák

• sebijani1982

senior tag

Sziasztok!
    Mi lehet az oka annak, hogy immár a második olyan készüléken nyújtja azt az élményt a voda, hogy 1080 minőségű videót nézve YT-on, kb. 15-20 mp-ként "teker" a videó full pálcás 4G+ hálózat mellett...
    Poco F1-n és most már Realme GT 5G készüléken is ugyanez a helyzet...
    Infinity World előfizu
    Dunaújváros a terület, ha ez bármiben is befolyásol valamit...

Update:
    Most már S21 ultra készülékkel is próbáltam, valamint Mate 10 pro-val is. Ugyanez a jelenség.
    1080 vagy a feletti videóknál egyszerűen, mintha megszűnne a hálózati hozzáférés Youtube-nál...
    A készülék állapotsorában 200-300 KB/s sebességet mutat. Ha a YT-ben a jobb minőség opciót választom alapértelmezettnek, akkor 480-nál nem teszi feljebb.

Amikor a voda saját sebességmérését használom, akkor 50-90 Mb/s a mért adat a voda szerint, s az állapotsorban is 5-9 MB/s-t mutat a számláló.

Voltam ma bent, itt Dunaújvárosban a vodaüzletben.
    Elmondtam az ÁSzF-es 1080p-s dolgot, hogy nézzék meg legyenek szívesek. Korrekt volt az ügyintéző, nem akadékoskodott, egyből kereste a beállítást. Viszont neki nem volt jogosultsága, ezért segítséget kért valami háttér.. osztálytól..
    Onnan az az információ jött, hogy nincs ez a korlátozás nálam bekapcsolva.

Ötlete, javaslata lenne bárkinek, hogy mi a fityfene lehet az előfizetésemmel? Miért nem tudom használni azt, amiért fizetek?

Aktív témák

Hirdetés