Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Üdv!
Pár hónapja vettem egy Huawei 5G CPE Pro2 routert, amibe egy Infinity RED World tarifájú SIM-et toltam a korlátlan net miatt.
Eleinte 5G-n csak 29 Mbps volt a sebesség, de az legalább használhatóan stabilan. Pár hete kicsit jobban elengedték a sávszélességet, mert 69-92 Mbps körüliket tudok mérni. Az upload is 40-60 Mbps, az korábban is ennyi volt.Viszont átkúrnak, mert amint YouTube-ot akarok nézni vagy Netflixet, nem emelkedik 2 Mbps fölé. Ha közben rámérek, adja a 70+ Mbps-t, AppStoreból vagy Google Play Áruházból is viszonylag gyorsan letölt alkalmazásokat.
Sem a TV-ken, sem telefonon, sem tableten nem tudok 360-480p-nél magasabb minőségben megnézni semmit, kb. használhatatlan!
Végigpróbáltam az összes sebességmérő portált, még egy YouTubeos hátterű is volt, de minddel jó értékeket hozott.Szétcsesz az ideg, hogy havi 17eFt-ért szivatnak és ha lenondom, az minimum 50eFt-ba kerül...
A céges Vodás netemről meg hasít 4G-n minden, szóval még térerő probléma sem nagyon lehet vagy hálózati hiba. Igaz, a másik 5G, de térerőt 85%-osnak mutatja a modem és eddig szépen működött is.
Kihez lehet fordulni érdemi segítség miatt?
Tapasztalt más is hasonlókat?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest