- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gurabli
őstag
Tegnap felhívtam a vodától, dm hívás (annak ellenére, hogy már többször kértem őket, hogy ne hívjanak semmi ilyesmi miatt és ne küldjenek bugyuta sms-t, amiben pocsék zenét reklámoznak).
Nagy9on régóta megvan a voa kártyám. Még az őskorban (2002?) vettem egy Rock 'n Roll nevű előfizetést a korlátlan plusz opcióval, ahol este 7-től korlátlanul lehetett minden 70-es számot hívni. Nagyon jól jött, sokáig használtam. Majd nem kellett tovább, hűség lejárt, átváltottam vitamaxra, azóta is elvagyok vele, kb 3e tötlés megy rá havonta, 1000 ingyen sms hálón belül, elég egy hónapra az egész.
Most úgy alakult, hogy megint jó lenne egy számot nagyon olcsón vagy korlátlanul hívni, de nem fizetni magas havidíjat, főleg nem két SIM-ért. Sok flottát megnéztem, de nem éri meg, mert két SIM kellene, az már min. 6e ft havonta, és nem használnánk ki, egyszerűen nem beszélünk ennyit, főleg, hogy egymást hívjuk legtöbbet, és az korlátlan lenne.
Egy szó mint száz, ajánlottak egy extrával választható előfizetést telefonon: szerintem a GO lesz az, 100 egység, stb, de két extra közül választhatok:
1) elengedik az első három havidíjat (3x3000ft)
2) egy általam választott vodás számot bármikor korlátlanul hívhatokNa már most ez a 2-es extra nekem tökéletesen jó lenne, mert asszonynak menne a GO, nekem marad a vitamax, ő engem hívhat ingyen bármikor, én megcsörgetem, ha kell vmi. Így egy előfizetés lenne. Jobban megéri, mint a flotta...
Tudtok erről valamit, mi lehet ez? Valóban van ilyen promóció, hogy csak telefonon elérhető? Nem szeretek így leszerződni két évre, hogy telefonon tájékoztatnak...
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Ukrajnai háború
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest