Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
forceberg #4457 üzenetére
Igen, kép alapján hátizsákos magashegyi bakancsot soha többé nem merek venni már
. Van amelyik olyan merev, hogy 5 méter után leátkozom a lábamról, van, amelyik egyáltalán nem merev (pl. Salewa Mountain Trainer Lite Mid) és akkor még ott vannak azok a bakancsok is, amik full merevek, de a talpuk íves és úgy vannak kitalálva, hogy baromira kényelmesen lehet bennük rövit távokat is túrázni, akár 20 kilós hátizsák nélkül. Ilyeneket jellemzően Meindl, Lowa fronton láttam.
Sinu: gyógyulást! Közben kipróbáltam egy röpke 12 kilóméteres havas kutyás túrácskán a Dachsteint, nem ártott volna előtte betörni, de nem volt gond. Valamiért a skandinávoknál, finneknél szokás ilyen bakancsokat tervezni, ez is olyan, mint az Icebug, hóban, sárban nagyon tapad, technikás köves terepen nem annyira jó, inkább bakancsá gyúrt terepfutó cipők ezek, mint klasszikus bakancsok. -16 fok ellenére is elég meleg volt, -5 fok körül már túl melegnek is éreztem, igaz ez nem csak a cipő érdeme, hanem a merinói gyapjú zoknié is. Beázni nem ázott be, a goretex egy ideig teszi a dolgát. A séta:
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest