- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Szerintem nagyon eltalálták, főleg Richard karakterét. Pont ilyen kis szerencsétlent játszik.
bambano - ez egy show műsor. autóra alapozott show. nem autós műsor, mert attól már régen fényévekre van. -> Hát nem is tudom, nem jelenteném ezt ki így 100%-ban. Igaz, hogy mostanság elcsúsztak egy klasszikus autós műsortól, dehát legjobb családban is megesik az ilyen. Mellesleg ahogy Jeremy előhozza, hogy mutassanak be életszerű autókat is, ne csak a milliós csodákat és beállítanak egy kevésbé sok nullával rendelkező sportautót...na az is megér egy misét. Az eltávolodás is egészen jól áll nekik szerintem. Úgy veszem észre inkább feldobni akarják az estét, jobb kedvre deríteni a népet, csak épp autóban ülnek közben. Tuti nem néznék olyan számmal mint most, ha csak egy ~ Autómánia szinten csinálnák a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest