- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz TomPack #84445 üzenetére
Akkora átejtés ez, hogy most próbálnak rádumálni ügyfeleket Dominó helyett ezekre a szerintem rosszabb előfizetéses csomagokra.
Melyik előfizetéses csomagban jön ki 9-19 Ft-os percdíj, meg sms díj? Főleg ez a 80 perces csomag átejtés, ahol 2000 Ft-ért kapsz 80 percet vagy SMS-t, ez kemény 25 Ft/perc vagy db ár, és ha elhasználod, fizethetsz tovább 35 Ft/perc vagy sms db. áron! Miközben még a Domino fix a Most opció nélkül is végig 25 Ft áron számol. A net meg vicc, hogy 400 MB-ot adnak 1000 Ft-ért 1 hónapra, miközben a Maratonnal 4000-ért 4 GB-ot adnak, és ezt addig használod, míg el nem fogy.
Mindhárom szolgáltató feltöltős csomagjait nézve jelenleg csak akkor szabad előfizetéses csomagot kötni, ha havonta legalább 4-5 óránál többet telefonál valaki, az alatt csak ráfizetés jelenlegi percdíjak mellett. Főleg ha figyelembe vesszük akár a beragadó perceket, vagy MB-okat is egy havidíjas csomagba, akkor meg pláne csak a szolgáltatónak éri meg a havidíjas csomag.
Azzal, hogy a Voda a Tutival levitte 19 Ft-ra a perc és sms díjat, majd követte a többi, egyértelműen kinyírták az elfizetéses csomagot a mobilhasználók többségénél. Persze nem kell félteni a szolgáltatókat, sokan az impulzusok alapján vásárolnak, és meglátják a tetszetős telefont, és rohannak boldogan aláírni 2 év rabságot akármennyi havidíjért, csak legyen egy az áhítatot mobilból.
-
pinnacle
nagyúr
válasz TomPack #84445 üzenetére
Köszi! Régebben ha szolgáltatói hiba miatt nem sikerült a hordozás 5000Ft-t járt az ügyfélnek. Most is van még ez? Én 2x is kaptam. Mindig ráírattam az új hordozásra, hogy hiba történt, jóváírást kérek.
Most is jön SMS éjfélkor ha elfogadták a hordozást? Nekem azt mondták, hogy akkor jön ha nem sikeres.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel