Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
nfsu17 #141803 üzenetére
Nagyvárosban lakom, neve Budapest. Először pénteken voltam a Shopmark-ban, akkor nem volt sim, de kaptam időpontot hétfőre, hogy akkor menjek, mert akkor lesz. Hétfőn (tegnap) mentem, de ennek ellenére nem volt. Ezután mentem át a KöKi Terminálba, ott el is kezdték intézni a számhordozás folyamatot, közben jelezte a hölgy, hogy akkor hozza a sim kártyát, de aztán mondta, hogy mégsem, mert nincs. Mondta, hogy a KöKi-re ne is menjek, mert reggel nyitás előtt már ott várakoznak a kínaiak sim kártyáért, akik jönnek a reggeli géppel. Elmondása szerint reggel 40 kártyát vittek el, így el is fogyott, de ez ott mindennapos.
Ezek után a Shopmark-ba és a KöKi-re nem megyek többet, pedig 5 éve még a Shopmark-ban intéztem egy yettel-telekom számhordozást, akkor nem volt ilyen gond, de sajnos változik a világ.Hiába foglalok időpontot, az még nem jelenti azt, hogy lesz épp sim kártya.
Végül arra jutottunk, hogy lehet, hogy hagyjuk a számhordozást, így elveszik az 50-es szám. Kár, hogy faternak még nem esimes a telója, a neten annyi esim szolgáltatót találni, mint égen a csillag, egy mobilmatter (sparks) esim is jó lenne neki, mert csak a mobilnet a fontos, abból is keveset használ. Egyszer feltölteném neki (39,99$) és egy évig lenne 40GB mobilnete. -
4Grider
félisten
válasz
nfsu17 #141803 üzenetére
Partnereknél érthető hogy nincs Domino sim, mert az érte kapott jutalék nem fedezi a bolti dolgozók rezsióradíját. A számhordozásért meg egyik szolgáltató sem szeretne díjat kérni, amíg a másik szolgáltatóknál sincs. Megoldás lehetne a ráhordozás lehetősége, de pont a Telekomnál a leginkább háttérbe sorolt a feltöltőkártyás rendszeren bármilyen fejlesztés végrehajtása.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest