Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zichie

senior tag

válasz nfsu17 #141803 üzenetére

Nagyvárosban lakom, neve Budapest. Először pénteken voltam a Shopmark-ban, akkor nem volt sim, de kaptam időpontot hétfőre, hogy akkor menjek, mert akkor lesz. Hétfőn (tegnap) mentem, de ennek ellenére nem volt. Ezután mentem át a KöKi Terminálba, ott el is kezdték intézni a számhordozás folyamatot, közben jelezte a hölgy, hogy akkor hozza a sim kártyát, de aztán mondta, hogy mégsem, mert nincs. Mondta, hogy a KöKi-re ne is menjek, mert reggel nyitás előtt már ott várakoznak a kínaiak sim kártyáért, akik jönnek a reggeli géppel. Elmondása szerint reggel 40 kártyát vittek el, így el is fogyott, de ez ott mindennapos.
    Ezek után a Shopmark-ba és a KöKi-re nem megyek többet, pedig 5 éve még a Shopmark-ban intéztem egy yettel-telekom számhordozást, akkor nem volt ilyen gond, de sajnos változik a világ.

Hiába foglalok időpontot, az még nem jelenti azt, hogy lesz épp sim kártya.

Végül arra jutottunk, hogy lehet, hogy hagyjuk a számhordozást, így elveszik az 50-es szám. Kár, hogy faternak még nem esimes a telója, a neten annyi esim szolgáltatót találni, mint égen a csillag, egy mobilmatter (sparks) esim is jó lenne neki, mert csak a mobilnet a fontos, abból is keveset használ. Egyszer feltölteném neki (39,99$) és egy évig lenne 40GB mobilnete.

• 4Grider

félisten

válasz nfsu17 #141803 üzenetére

Partnereknél érthető hogy nincs Domino sim, mert az érte kapott jutalék nem fedezi a bolti dolgozók rezsióradíját. A számhordozásért meg egyik szolgáltató sem szeretne díjat kérni, amíg a másik szolgáltatóknál sincs. Megoldás lehetne a ráhordozás lehetősége, de pont a Telekomnál a leginkább háttérbe sorolt a feltöltőkártyás rendszeren bármilyen fejlesztés végrehajtása.

Új hozzászólás Aktív témák