Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ma nagyon kedvem lenne kimenni, csak messze van
Nem tetszik, hogy rengeteg dolgot sátrakba pakoltak. Egy teltházas koncert a Hammer sátorban elég rossz klímával jár, nem értem, miért nem lehet azt is szabadtérire megcsinálni, sokkal jobb lenne. Pedig lenne rengeteg jó program, ahogy elnéztem, a blues sátorban is. Akadt néhány, ami ott is felkeltette az érdeklődésemet, nem beszélve a Wan2 sátorról. De ezek is sátorba vannak bezsúfolva sajnos.
Valaki említette a ''szarban fetrengő rockereket''... egész egyszerűen undorodom ettől a lenézéstől, ami a mindenféle hiphop, diszkós stb. érdeklődésűeket jellemzi. Mintha ők olyan különbek lennének... szerintem részegen bárki fetrenghet a sárban, saras időben elég sanszos. Ne gondolja már senmi plázapatkány, hogy különb, csak mert papucsban és térdig érő fehér nadrágban jár bakancs és fekete nadrág helyett
. Itt szeretném megjegyezni, hogy a rockertársadalom korántsem olyan műveletlen, mint azt egyes felsőbbrendűségi érzésben túltengők hiszik. Érdekes módon rockklubokban kevesebbszer van balhé (gyakorlatilag nem jellemző), mint egyéb ''szórakozóhelyeken''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tetszik, hogy rengeteg dolgot sátrakba pakoltak. Egy teltházas koncert a Hammer sátorban elég rossz klímával jár, nem értem, miért nem lehet azt is szabadtérire megcsinálni, sokkal jobb lenne. Pedig lenne rengeteg jó program, ahogy elnéztem, a blues sátorban is. Akadt néhány, ami ott is felkeltette az érdeklődésemet, nem beszélve a Wan2 sátorról. De ezek is sátorba vannak bezsúfolva sajnos.
. Itt szeretném megjegyezni, hogy a rockertársadalom korántsem olyan műveletlen, mint azt egyes felsőbbrendűségi érzésben túltengők hiszik. Érdekes módon rockklubokban kevesebbszer van balhé (gyakorlatilag nem jellemző), mint egyéb ''szórakozóhelyeken''.