Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

Ma nagyon kedvem lenne kimenni, csak messze van :) Nem tetszik, hogy rengeteg dolgot sátrakba pakoltak. Egy teltházas koncert a Hammer sátorban elég rossz klímával jár, nem értem, miért nem lehet azt is szabadtérire megcsinálni, sokkal jobb lenne. Pedig lenne rengeteg jó program, ahogy elnéztem, a blues sátorban is. Akadt néhány, ami ott is felkeltette az érdeklődésemet, nem beszélve a Wan2 sátorról. De ezek is sátorba vannak bezsúfolva sajnos.

Valaki említette a ''szarban fetrengő rockereket''... egész egyszerűen undorodom ettől a lenézéstől, ami a mindenféle hiphop, diszkós stb. érdeklődésűeket jellemzi. Mintha ők olyan különbek lennének... szerintem részegen bárki fetrenghet a sárban, saras időben elég sanszos. Ne gondolja már senmi plázapatkány, hogy különb, csak mert papucsban és térdig érő fehér nadrágban jár bakancs és fekete nadrág helyett :(((. Itt szeretném megjegyezni, hogy a rockertársadalom korántsem olyan műveletlen, mint azt egyes felsőbbrendűségi érzésben túltengők hiszik. Érdekes módon rockklubokban kevesebbszer van balhé (gyakorlatilag nem jellemző), mint egyéb ''szórakozóhelyeken''.

Új hozzászólás Aktív témák