- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
-
Natasa
tag
Én speciel örülnék ha az egyes figurákat a párommal tanulhatnám:
Persze ezt megértem, ha van párja az embernek tényleg jobb vele tanulni.
Viszont szerintem az meg tök jó, hogy mindig mással táncol az ember, igy apránként mindenki megismer mindenkit. Jó buli az egész.
Gh0sT: Jó, hogy máshová járunk igy tudunk egymásnak újat is mutatni. Tegnap jót gyakoroltunk. -
Goose-T
veterán
A pénteki salsapartyk szerintem egész jók szoktak lenni a Kaméleonban, marha jó a zene, sok salsázós lány van. Csak az szokott legtöbbször a baj lenni, hogy éjfél-egy óra körül nagyon sokan vannak, ezért nem nagyon lehet ütközések nélkül táncolni. A kedvencem mondjuk a Buddha Beach, zárt helyek közül pedig az Alcatraz. Ezen kívül marha jó nyitott hely még a Custo és a Copacabana is, zárt helyek közül pedig a Djinn (azt hiszem, így írják). A Buddha Beach-en elég gyakran van táncshow, tízpontos kubai egzotikus csajok táncolnak lenge ruhákban a színpadon, nyami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest