- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
A szünet is egy egész ütem. Helyesebben mondva egy negyed, mivel a salsa alapvetően négynegyedes ritmuson alapszik, csak annyira meg van variálva a kongákkal meg a basszussal, hogy az átlagember azt hiszi először róla, hogy biztos valami marha bonyolult a ritmusképlete, de igazából nem. Hallgass sok salsazenét, számold rá az egy-két-há-négy-öt-hatokat és hozzászoksz.
Az első hozzászólásban belinkeltem egy marha jó internetes salsarádiót, kattanj rá!
-
regent
aktív tag
Van akinek az egy-két-há-szün..öt-hat-hét-szün... nem nagyon megy.
Nekem se ment az elején, valahogy mindig oda akartam számolni a negyediket is. Aztán lassan rájöttem, hogy van aki oda is számolja, sööt lép is rá egy kicsikét. Ès baromira jól néz ki, ha megtalálod (és nem léped át ) a határt a kis lépés, és a már nevetséges között.
De gondolom kezdööknek éppen elég bajuk van az alaplépéssel meg az elsöö forgásokkal.
De ha valakinek nagyon nem áll rá a lába a ritmusra, talán segíthet, ha a szünet helyett is számol egyet. Bár lehet, hogy van olyan tanár aki így tanítja?! -
Goose-T
veterán
A szombati bulit még nem tudom, bár kérdezték a csajok is a mi csoportunkból, hogy lesz-e valami.
Hétfőn voltam egyet táncikálni, ma este össznépi céges buli (evés-ivás-mulatozás-danolászás-stb.) valami hajón a Dunán. Az az igazság, hogy dögrováson is vagyok a lanparty óta, eléggé megfáztam ott, köhögök, fáj a torkom, ilyesmi. Ma lementem a munkahelyi büfébe, vettem mézet a teámhoz, súlyos a helyzet.
Három buli egy héten? Húzós.
Kedvem az mindig van hozzá, még meggondolom. Ti mentek Natasával?
Egyébként meg nézd meg a videót, amit korábban linkeltem, ha eddig nem tetted meg. Itt van e: [link]. Jófajta kubai salsát nyomnak, nagyjából az a stílus, amit nekünk is tanítanak. Ha majd nagyok leszünk, mi is így nyomjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest