- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Menj el a buliba, és érezd jól magad! Mi, mikor elööször elkeveredtünk egy salsa bárba, itt bécsben egyáltalán nem ismertünk egy lépést sem. Volt egy rövidke oktatás (ahol tánctanárok toborozták a reménybeli tanítványokat) aztán buli. Nagyon jót mulattunk.
Aztán, jó sokáig sokkal rosszabbakat, mert már tudtunk néhány lépést, meg figurát,és azokat jártuk, de persze hamar unalmassá váltak, meg zavart is, hogy nem menek tökéletesen. De a legelsöö bulin nem töröödtünk ilyenekkel.
Most meg már megint élvezzük a bulikat, mert már jó sok figurát tudunk. A tánctanárok velünk példálóznak mikor a kezdööket bátorítják.
Szó ami szó, az elején nekem rettentööen gyengén ment. Valahogy idegen töölem ez a ritmus. Ezért nem is fogok soha igazán jól salsát táncolni. Megtanulom a lépéseket, jól néz ki amit csinálok, de egy bizonyos szint fölé soha nem fogok kerülni. Persze ez nem baj, föö, hogy élvezze az ember. -
regent
aktív tag
Van akinek az egy-két-há-szün..öt-hat-hét-szün... nem nagyon megy.
Nekem se ment az elején, valahogy mindig oda akartam számolni a negyediket is. Aztán lassan rájöttem, hogy van aki oda is számolja, sööt lép is rá egy kicsikét. Ès baromira jól néz ki, ha megtalálod (és nem léped át ) a határt a kis lépés, és a már nevetséges között.
De gondolom kezdööknek éppen elég bajuk van az alaplépéssel meg az elsöö forgásokkal.
De ha valakinek nagyon nem áll rá a lába a ritmusra, talán segíthet, ha a szünet helyett is számol egyet. Bár lehet, hogy van olyan tanár aki így tanítja?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest