- Fórumok
- Infotech
- Rendszergazda topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor77
tag
-
Gargouille
őstag
-
_kovi_
aktív tag
-
DopeBob
addikt
Nem a WSUS lesz a jó megoldás, ha szervíz akkor gondolom jönnek mennek a gépek. Átállítani aztán nem elfelejteni visszaállítani elég macerás.
A legegyszerűbb talán egy squid proxy ami cache-eli a windows update webhelyeket.
Esetleg Win10-nél az is jó megoldás lehet, ha engedélyezve van, hogy a hálózat más gépeiről szedje le az update-et. [link] Akkor is elég egy gépet netről frissíteni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
X Factor
addikt
-
anulu
félisten
-
kriszrap
tag
-
kriszrap
tag
-
kriszrap
tag
Computeres GPO sose jött még nekem össze.
Először az a problémám hogy computer MAPPA -t nem látom GPO kezelőbe.
Így GPO hivatkozást nem tudom beállítani.
Nem akartam babrálni ezeket nem akrtam elcseszni.Elképzelésem az hogy
Csinálok gépek szervezeti egységet és bele húzom az összes gépet.
Aztán csinálok it_gépek csoportot és arra adom a GPO-t.Így működhet?
Utána megnézem ismét hogy érvényesül-e a gpo. -
kriszrap
tag
Olvastam ezt meg is csináltam de semmit.
Ahogy csináltam:
Felmentem a szerverre beléptem a csoportházirend szerkesztőjébe de nem localisba.
Rámentem arra a szervezeti egységre ahova szeretném ezt én esetembe a "tanulok"
Csináltam egy csoportházirendet xy névvel.
Beállítottam hogy %SystemDrive%\ mutató részre tanulok_all
-csoport törlés tiltása
-mappa létrehozás és hozzáfűzés tiltását nem tudjanak csinálni.Lementettem GPO update meg volt GPResult /r és ott volt GPO az engedélyek közt.
De a tanuló ugyan úgy tudod mappát létre hozni és törölni is.
Mit érthettem félre? -
kriszrap
tag
-
kriszrap
tag
-
törölt tag
-
Kiskutyák
aktív tag
-
törölt tag
-
bobsys
veterán
-
Buko01
tag
-
_kovi_
aktív tag
-
CsodaPOK
senior tag
Köszi

Kaptam egy tippet a PRTG-re, ami tud Syslog-ot fogadni. Nem feltétlen erre találták ki, de amennyi tudás nekem kell, arra jó. És tudom használni pluszban monitorozásra is. 100 szenzorig ingyenes (ami amúgy nagyon gyorsan el tud fogyni). Tegnap nagyjából összelőttem, próbálgatom, nézegetem.
Ha mégse jön be, akkor jön a Kiwi
-
vmk
aktív tag
-
_kovi_
aktív tag
-
fkenny
senior tag
-
Gombinyó
őstag
-
Alteran-IT
őstag
Igen, de kolléga miatt jobb lenne, hogy ő is ki tudjon jönni belőle, ha nem vagyok, a nyelvi csomagokkal meg van egy olyan régi tapasztalatom, hogy általában nem fedik le teljesen a rendszert, mint ha magyarul telepítettem volna, mondjuk szerver esetén ez nem tudom, hogy így van-e.
-
MTbc
senior tag
-
karesy
csendes tag
Köszönöm a jótanácsokat.. bele akarom ásni mindenképp magam ebbe a managelhető switch témába, mert hamarosan szükség lesz rá és még nagyon nem tudok róluk semmit, de:
A költségvetésen nehezen tudnám átpasszírozni anélkül, hogy el tudnám mondani miért jobb egy Ubi-s 24-es managelhető switch, 30e ft-vel többért, mint egy jóhirű mikrotik switch, vagy a már egyre kevésbé jóhirű cisco...
El tudnátok mondani, miket tapasztaltok, mi miatt tartjátok ennyire jónak az Ubi-t? -
pdave
aktív tag
Ez ok, amíg egy belső hálózatod van, de nekem kettő subnet van, és az Ubi is írja az oldalán, hogy a wan2 esetén a port forward nem állítható gui-n:
Port Forwards on WAN2
Port forwards are currently only provisioned to WAN1. If you have a multi-wan configuration, port forwards will need to be manually added to WAN2, as well as the firewall rules to allow those port forwards. This will require SSH or console access to the USG
Ráadásul ez csak arra nyújt megoldást, amikor fail-overben használod, tehát a wan2-nek is külső ip-je van, nekem viszont ott Lan van beállítva. De a hairpin nat-al megoldható a dolog.
-
pdave
aktív tag
-
xlinux
tag
-
TheProb
veterán
-
laracroft
senior tag
-
sanzi89
addikt
-
X Factor
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fűnyíró topik
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami nem kerek.

kraftxld