Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
válasz Buko01 #22700 üzenetére
Szia,
Drive map szerintem csak is gpo pref. link
Vpn-nél, ha már egyszer felcsatolódott a drive akkor mindig ott a drive, csak nem elérhetőnek mutatja. Vpn csatlakozás után pedig elérhető.
Szerintem még fontos lehet, hogy a megosztásokon tilstd hogy a gépek offline cache-eljék különben csúnya kavarok tudnak lenni.http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
looser
addikt
válasz Buko01 #23814 üzenetére
Szia!
OWA működött, a profilt a Vezérlőpult/Posta alól töröltem és tettem vissza. Arra lettem volna kíváncsi, hogy át tudom-e tenni az ost-t a D-re (hdd) az elsődleges 32(!) GB-os ssd-ről. Ez még 2016-os, lehetett másik diszkre telepíteni (2019-nél 3rd party stuffal lehet vagy mklink-kel, de egyikkel sem kísérleteznék), de az ost maradt a c:\-n. A registryben a user outlook profile törlése után sikerült, kb. 10 percig tartott. Talán ezzel sikerült volna, de később találtam csak rá.
Üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Buko01
tag
válasz Buko01 #24246 üzenetére
Mar azon is gondolkoztam ,hogy kikapcsolom a No auto-restart with logged on users for scheduled automatic updates - opciot.
es ezzel a scriptel megprobalom ossze heggeszteni..
Pimp Juice IT hozzäszolasa
https://superuser.com/questions/957267/how-to-disable-automatic-reboots-in-windows-10Ha nincs senkinek jobb otlete.
szerk:
A kliensek egyebkent 24/7-ben be vannak kapcsolva, atlagosan hasznaljak oket a kasszasok 05:00-02:00 kozott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest