- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
xlinux #21675 üzenetére
Jah, a sok kötsög. Már majdnem 48 óra is eltelt a kérdés feltevését követően és semmi reakció egy publikus, ingyenes fórumon. Szánalom... Sőt, szerintem sokan, direkt nem válaszoltak, pedig tudták ám a megoldást, csak hátráltatni akartak téged. Ezek a Windows-os srácok már csak ilyenek, nyugodj bele. Pá.
-
xlinux
tag
válasz
xlinux #21656 üzenetére
Sziasztok!
Saját magamnak válaszolok mert eddig még egy reakciót sem kaptam. Biztos nagyon-nagy marhaságot kérdeztem.
Gondoltam legalább annyit ír valaki, hogy minek teszel fel ennyire amatőr kérdést vagy hogy egyáltalán, mit keresel itt vagy bármit...Köszönöm, hogy itt lehettem.
Üdv. X.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest