Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
válasz Indiant #9464 üzenetére
Itt pár gépen, amik nincsenek tartományban és jobban ki vannak téve a diákok által okozott elemeknek a Reboot Restore RX-et tettem fel, másfél éve nincs velük gond.
A szoftveres megoldás se lassú, kis program, Next, Next, első boot után pár perc, utána minden boot során kb 10 másodperc plusz. Ingyenes, nem kell hw-ra költeni, egyszerű, működik.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
adamka16
őstag
válasz Indiant #9470 üzenetére
Az is valami... Mondjuk ezek a laptopok és projektorok a szemeben igencsak mélyen vannak. Előző TIOP pályázatban nyert epson eb460-ak se tartósságról híresek, izzó is hamar kiég bennük. Az akkori acer 5742-ik sorra döglenek ki 3 évesen. A most kapott 21 db hp pro 455-ből egyet már kellett küldeni javításra mert bedöglött benn a HGST winchester, már a hp sem a régi.
Lenovo tablet is botrányosan hulladék, 1-2 darab van használatban, párszor ki kellett már nullázni őket, mert nem akartak bekapcsolni se, aztán ezek is vagy 120+-ba kerültek/darab -
bon
őstag
válasz Indiant #9559 üzenetére
100ezer-ből nem is lehet. Notebook 150ezertől szoktam kérni, asztali gép meg dell optiplex valamelyik változata 200-250ezerért. Netbook kategória 100-150 között.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
-
adamka16
őstag
válasz Indiant #9563 üzenetére
én 90-ig mennék le max, bnőmnek vettünk anno ilyent, nem egy izomgép, de van rajt ujjlenyomat olvasó is, akkuja se nagy mégis lazán megy 6-7 órát aktív netezéssel.
csak most nézem, hogy már nem forgalmazza 3 napja az ipon pl. Lenovo ideapad b50-30[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz Indiant #10105 üzenetére
Te most kötözködsz vagy okoskodsz? Nem tudom eldönteni! Benne élek, nap mint nap csinálom.
Mutassak kapásból 6 db KLIK engedélyt és beszerzett idei licenszeket?
A KLIK egy foshalom, de erre és vírusvédelemre eddig minden évben volt lé. kopp-kopp-kopp
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
InfiniteReality
őstag
válasz Indiant #10259 üzenetére
Aktivált állapotú Windowst nem lehet olyan gépekre feltenni, amik egy hálózatban (pláne domainben) vannak. ?Mert a Windows SID-je megegyezik. Rendesen le kéne sysprepelni azt az image-et és utána mindegy milyen módon (de legjobb WDS-sel) "teríteni".
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Воланд
titán
válasz Indiant #16297 üzenetére
A personal ms fiók és a work/school (o365) fiókok külön vannak kezelve, csak bejelentkezéskor ki kell választani, hogy milyen típusú fiokkal szeretnél belépni. Így sem megy?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sanzi89
addikt
válasz Indiant #17848 üzenetére
Mert a közférában a rendszergazdák le vannak szarva.
Most fut egy tankerületes laptop igénylő pályázat. Minden tanár igényelhet új laptopot, a rendszergazda nem, ő dolgozzon spirál füzetben - abba ne menjünk bele, hogy kap-e egyáltalán bárki bármit is, csak az elvet említem. A közférából el kell tűzni nagyon gyorsan, ha informatikus területen dolgozik az ember, nincs mese.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
IBR
junior tag
válasz Indiant #17848 üzenetére
Szia!
Tudsz szerezni a tisztaszotver.hu oldalon tájékozódj.
Van egy igénylőlap amit innen kell letöltened:
http://www.tisztaszoftver.hu/kozoktatas.asp?akt_menu=igenylolap_kozoktatasA munkáltatód pecsételi és aláírja, aztán postázod az euroonenak a levelet (akár a suli postával ! ).
Egyébként az intézményi programokat is itt kell igényelni, l. S2-es nyomtatvány.
Van tech supportjuk, igaz 99%-ban az aktiválással foglalkoznak csak.
Ha kérdésed van, írj!
Üdv,
IBR -
Theory66
aktív tag
válasz Indiant #20382 üzenetére
Mivel a tankerületé az eszköz, és a tanároknál csak felhasználásra van, nagyon nem tehetsz semmit, mert olyan mintha iskolai laptop lenne. Inkább örülj neki hogy van mellette support, és nem neked kell szerelgetni, hanem küldenek érte futárt, és vissza is hozzák. Ha meg szoftveres gond van feltolod a hozzájuk tartozó telepítőt amiben benne van minden.
-
Tamy
senior tag
válasz Indiant #20382 üzenetére
+1, le is passzoltam a beüzemelésüket. Bár én végül mégis kaptam, alá is írtam egy átvételi papírt, mint tanár, ami vicces, mert nem vagyok az. Gondolom csak így tudták a nevemre írni. Az volt a sztori, hogy arról kell majd menedzselni a tableteket, de azt még senki nem tudja, hogy pontosan mit is kell rajta menedzselni. Én úgy tudom ki lett kötve, hogy az 5.-esek használhatják csak. Az a töltőállomás bár jobb, mint ha 30 db töltőt kellene bedugni (hová?), így is kissé elborult kivitelezés a fiókokba - általam - befűzködött usb kábelekkel. Én úgy képzeltem el, hogy egy dokkoló lesz, amibe csak beleállítják őket. Így a kábelekből írtó nagy keszekuszaság lesz, már látom előre.
Más: Félig meddig beüzemelésre került nálunk is a wifi, bár még az optikai modul hiányzik, a főépületben működhetne a dolog, csak én húztam ki, mert a vendég wifihez még nincs jelszó. Tegnap egy próba erejéig bedugtam, de semmilyen SSID-et nem sugárzott. Vártam egy csomót, az AP a szivárvány minden színében pompázott (piros-sárga-zöld), de semmi. A Dashboard-on még csak magamat vittem fel, esetleg kell neki egy újraindítás is?
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs