- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBR
junior tag
válasz
B.A.T. #19036 üzenetére
Szia!
Kerberos megbízhatóság fennáll a gépek között?
Pont a napokban volt ilyen szopásom, nekem a time sync volt rossz a gépek között (hyper-v-n az integration servicesen belül kellett kikapcsolni a time sync-et @szallasi007 bácsi tanácsára).A másik ötletem, hogy a DNS-sel valami gáz van. Server Managerbe rendesen be tudod addolni az eszközöket anélkül, hogy külön be kéne írnod az IP címüket?
Szintén hasonló szíváson vagyok túl, nekem az IP dual stack tett be,
a set-clientdnsserveraddress("ipv6cím";"ipv4cím";ipv4cím") paranccsal állítottam be a mgmtserveren a dc-im statikus ipv6 címét, így már működött a névfeloldás rendesen.Bocsi, ha ezeken már túl vagy!
Üdv,
IBR
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest