-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghandi
aktív tag
válasz thálicsku #10603 üzenetére
Nen a lámpa volt kontaktos!
Kigyulladt a lámpa,elöször trafó problémára gondoltam,de ment minden henger,szoval az nem volt ludas.
Aztán érdeklödtem itt hogy mitől világithat,ekkor irta valaki hogy neki a hátsó lambdaszonda törött el és azért világit.Eszembe jutott hogy nemrég felakadt a kipufogóm egy padkán és kb ott ahol a hátsó szonda van.Alámentem megnézni hogy nekem is az lenne e a baj,de az enyém épp volt,semmi baja.Azért a csatiját lekontakt sprayztem,azóta már nem világit a motordiag lámpa.
Ami furcsa hogy a hiba kijacitása után nem oltódik el a lámpa csak kb egy nap mulva.[ Szerkesztve ]
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
g.gergo
senior tag
válasz thálicsku #6666 üzenetére
Persze, van szaga, és látható nyoma is. A kocsi alatt. Mivel a túlfolyón folyik el, ezt folyás közben jól lehet látni is. 3-4 percig folyik ill. csepeg aztán ennyi, utána semmi baja. (Nem kis riadalom van, amikor tankolok, csak úgy szaladnak a kutasok a homokkal. Szoktam mondani nekik, nyugi, mindjárt abbamarad. )
Nekem az a gyanúm, h a túlfolyó szelepe nem zárt vissza a legelső túltankolás óta. Mert akkor nem kicsit tankoltam túl, kb. beleköpni sem lehetett volna már, annyi hely sem maradt akkor benne.
[ Szerkesztve ]