- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rob210 #60870 üzenetére
Régen volt olyan hiba vele, hogy himbálta a kasznit alapjáraton, fordulaton nem, csak alapjáraton. Rángatózott az egész váltókar is tőle. Kellemesen el lehetett aludni benne. Nem tudom mit csináltak vele javítás címén vagy, hogy egyáltalán ilyet lendkerék produkál-e vagy lehetett befecskendezési hiba is....
Sok javítás volt már vele, csak sajnos nem tudom pontosan mik, akkor még nem volt családban. Egyszer kattogott a motor, ez igazából bármi lehet, volt egy hengerfej síkolás meg nemrég porlasztók cserélve. Meg egy turbó, de nem tudom cserélt vagy felújított lett-e. 370 van benne.
Csak azért mondom, mert valószínű a jövőben ez lesz a második autóm. -
pubos
tag
válasz
rob210 #60870 üzenetére
Delphi.
De máshol is olvastam más típusú autóknál is ezt a hibát.
Csak ott igy írták. "Vezetőoldali légzsák ütközésérzékelő-szenzor hiba" vagy Utas oldali légzsák ütközésérzékelő-szenzor hiba
Nekem jobb oldali ütközés érzékelőt szakadást írt.
De aki érti az érti,mi az aki nem az meg nem.
A kérdés az volt hogy tudja e valaki esetleg merre lehet ezt megtalálni.Mert előfordulhat hogy csak kontakt hibás ha nem akkor meg csere lenne.A bekarikázott alkatrészről lenne szó.Persze ha van ilyen bent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Roborock S7 robotporszívó
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged