Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Tudom Uram ezért linkeltem neki az a leírást elég részletesen kivesézi szerintem hogy mit lehet vele kezdeni

(#30186) daniel2121 : nem akarlak elkeseríteni de én a porlasztóknál keresném a hibát lehet valamelyik haldoklik..szóval diagot neki és kiderül..motor kód /cm3 km állás ?
-
tresh
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
A lábkiosztás lehet azonos csak az a nem mindegy hogy melyik lábra mi van kötve

-
tresh
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Akkor ezek szerint jó lehet.. de meg kéne nézni a kábel kiosztását
-
tresh
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Caminatot én gyári navis gépekbe tudom hogy van (nekünk is az van a lagunában ) ...
nálad szerintem ez működik [link]
-
tresh
veterán
válasz
vampire17
üzenetére
Ezt értem csak amit te linkeltél abból 5 autóra legyártom az én általam linkelt módon. Esetleg ha nincs affinitás hozzá akkor egy elektroműszerész is megoldja neked ezt pár pisztolyorrú mátyásért cserébe ami jóval kedvezőbb mint a box megvétele szerintem ezért javasoltam. De ha jól emlékszek mycso kollégának is hasonló megoldása van

FRENK1988: hm nekem ez új de nem lehetetlen.. bár nem tudom hogy esztétikusan ezt hogy lehet kivitelezni viszont bekötni a másik helyére nem nagy matek.. amúgy miért akarod lecserélni a gyárit ?
-
tresh
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Mindent lehet cserélni.. csak türelem játék és a gyári gumi horror áron lesz ebben biztos vagyok

-
tresh
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
önindító tekert?
-
tresh
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Nekem ott az igaz izom autók a kedvenceim közte a 1.3 Gti swift 1 , meg a swift 2 1.6 sport de a best of az az 1.4 racsing civic no mega Vtech mind a 4 autó híres hogy csak úgy hemzseg a motorterük alatt a nyomaték
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Beza 6-os nissan váltó van alatta ami hát nem igazán sikerült jól...mellesleg neked egy diesel 5 ik kéne alá és hibátlan lenne az kb 500-800-al kevesebbet forogna. Csak nem tudom hogy a 16v-s alatt milyen váltó van mert lehet felmászik rá gond nélkül a dci 5ik fogasa
Barátom 406-ja alatt is hdi 5ike dolgozik meg is látszik a fogyiján 
Rob: na mindjárt kergetek vmi robbantott ábrát
-
tresh
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Ott mindig van egy két erő bajnok , én is jókat szoktam mosolyogni rajtuk főleg ha a lagunával megyek éppen arra vannak meglepetek arcok főleg amikor 170nél mutatom neki hogy még van hátra 2 gang
-
-
tresh
veterán
Minden autóba be lehet tenni nem nagy matek egy kis elektromos ismeret és meg van. Ha pedig nem rendelkezel ilyennel akkor autó elektronikás berakja neked pár perc alatt. Maga a modult meg is tudod csinálni vagy venni.. vagy az elektromos kolléga megcsinálja neked pár ezresből meg van...
Rob: én is szeretem pl pályán kifejezetten hasznos sáv váltásnál

-
tresh
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
[link]<< őket próbáld meg kérdezni

-
tresh
veterán
Honnan vennéd ?
Linkelj azt megnézem mi a portéka... nekem a total nagyon bejött szeresse az Ódi ...teljesen el franciásítom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy amit az én meganom imádott az a valvoline..hazaérek megnézem mit locsoltam bele, de talán itt is megírtam nem emlékszem már...de az tényleg nagyon jó
-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Ne aggódj én se merném neki nyomni de sajnos én ilyen téren beteg vagyok és nem menőzni kéne vagy bármi csak egyszerűen ez a technika ami alatta van zseniális és ezért nagyon nagy mosollyal mennék haza ha tudnám hogy otthon pihen a gépállat
No meg azért egyszer kétszer kimennék vele pályára (verseny) hogy kicsit meg izgassam a konszern és társai gépjárműveit 
-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Nem akartalak elkeseriteni de kB 30-40k saccoltam én is max fater ha megnezte már akkor lehet tud olcsóbban

Giigz: tankolj sima 95 -ös osztrák vagy német nyalat aztán rajosz hogy a maxmossön plusz 600le-t adó hyper szuper csoda verseny nyál szart se ér.....ettol függetlenül tényleg jobb a motornak és itthon ez jó nyál de csak azért mert fele annyira higitjak és szórják tele minden szar adalékkal

-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Az biztató de nekem még nem kell a garázsba annyi szerszám van hogy sose fogy el csak rendet kéne raknom
Van jó kis orosz kulcs készletem nem egyszer mentette meg az idegeimet,volt olyan hogy krovára 1" féméteres acél+ 6/4-es méteres erő kar és tádám meg nyílt minden csavar 
-
tresh
veterán
Motorok terén nincs nagy matek már ugyan úgy kevernek kavarnak a beszállítókkal a francia kocsikba is annyi német alkatrész van el hogy sose fogy el ahogy pl egy németbe is francia... De egy tény,megfizethető középkategóriás autók terén a Franciák vannak az élen ha a komfortot nézzük.
-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Így így R15 volt de én se akartam hamar végett vetni a játéknak. Viszont azt kell mondjam nincs rossz nyomatéka a"kis" 1.3-asnak
és mivel én benzin bu*i vagyok külön öröm nekem egy ilyen gép motorteret látni eszméletlen milyen jól atlathato és látszik hogy itt még tartosra és szerelhetőre álmodtak meg az autót.Egy kontaktok én is kérnék ha nem gond Uram, megprobalom hogy mit tudnak keverni az én gyönyörű szinemhez

-
tresh
veterán
válasz
Nem3sys
üzenetére
Jaja tudom de a blokkban annál sincs nagy eltérés ahogy a 90le vs 110kozott.

Giigz: én nem is cáfoltam amit mondtál
de tényleg annyi tényezőtől függ hogy leírni is felesleges. Ettől függetlenül engem ez a 0-100ra sose érdekelt, inkább az hogy pályán 140 után még legyen erő a vasba visszavaltas nélkül is és ez a turbós autókban legyen az benya vagy diesel ott van. Múltkor adagoló beállítása után megkergetem (a settingsert köszi Magusnak ezúton is
na most 180-190ig nyomtam neki de még mindig éreztem hogy menne még csak én nem akartam tovább nyomni neki..amúgy amikor azt írtam hogy gyengusz azt arra értettem hogy még egy kicsit megpiszkalom hogy tudjam bőven van benne tartalék ha odalepek. Ettől függetlenül én nem tartom versenygepnek viszont egy nagyon jó karakterü motornak tartom..ha pedig van pénz akkor akár versenygepet is lehet csinálni..nalam a cél 140-150le tartósan mert ennél több nem kell nekem 
-
tresh
veterán
Na csak hogy mindenki megnyugodjon a gyorsulasnal ha a fizikát is számba vesszük akkor elég sok dologtól függ mint pl a tapadofelulet nagyságától az adott úttól a kerekek méretétől és súlytól. Ez alapján a katalógus adatokat hasonlitgatni felesleges...ha gyorsulast akarunk mérni akkor mind két félnek adott eséllyel kell indulni és egy szívó motor sose lesz ellenfele egy turbosnak.
Rob: mennyibe kevertek ki? Spray formában kérted gondolom
. Valamikor megint csinalhatnank egy mikrotalit
-
tresh
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Lehet törték és ezt találta rá ... vagy valami jó akaró letépte a díszlécet és így pótolta..
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Annyiért nem 400k az ára haverom árulja de újabb egy misit rá kéne borítani utána viszont nem jönne szembe ilyen veled soha az utakon az tuti.. plusz lenne meglepetés a racer swift/honda/bmw és társainál..ez az autó egy érték de leginkább az ami a moci tető alatt van és most nem a fűre gondolok
-
tresh
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
A sufni programos dolgokat én se ajánlom de egy szakosodott szerelőt aki evvel foglalkozik és egy adott típusra állt rá ő benne lehet bízni mert kívül-belül ismeri az adott motort és annak lehetőségeit. De ahogy írták igényes tuning csak akkor van ha van mérőpad is ahol meg nézik az autó jelenlegi állapotát és annak függvényében módosítanak a teljesítményen.. majd az után újra lemérik mit tud a gép és nem utolsó sorban mentik a gyári beállításodat amit bármikor visszatehetsz ha az az igény

-
tresh
veterán
válasz
imyourfriend
üzenetére
Motor típus válogatja pl az 1.9 tdik hírhedtek a nagyon jó tuningolásról ennek fő oka a kialakítása és hogy jóval több puffert hagytak a kocsiban mint általában szoktak így egy igényesen megírt program esetén sincs baj de persze mértékkel pl 110 LE ból 140 240Nm ból 310 a gyári alkatrészekkel elvan persze a fizikát meg b*szni nem lehet utóbbi verziónál tuti nem fog 600ezret elmenni a blokk

-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Szerintem ezt olcsóbban is meg lehet úszni..nekem is ennyit mondtak rá de van pár hely ahol 35-40K ba megoldják igényesen... de most még nekem is várat ez magára..

giigz: nekem sincs semmi bajom de én ugyan úgy erőtlenek éreztem a kettes fókát 1.6 16v -vel érdekes hogy az egyes fokáé nem tudom miért sokkal jobban reagált és ment minden téren... de lehet csak én beszéltem be magamnak...viszont egyes fókából vezettem st-t hát mit mondjak kéne kéne
-
tresh
veterán
1.6 Focus ha elver lámpától lámpáig adok egy tálca sört az a motor a ford szégyene ahogy a VAG 1.6 16v is egy hulladék eszik és még nem is megy. 130-140 nél 4000ret pörög hatalmas menet zaj zabál és 140 ről gyorsulni halál vele... Rob valószínű azért verne el mert nekem 4000-4500rpmnél vége van a motornak neki meg onnan kezd csak el élni plusz 1115 kg az enyém 1340 kg . De ezért kell kicsit okosítani rajta egy chippel már 140LE/310 NM ha pedig kicsit még bele piszkálok és turbó csere + porlasztó akkor 160-170 Le / 400Nm annál több meg sehova se kell nekem legalább is.
Ettől függetlenül semmi bajom sem a Focus-al sem a VAG 1.6-al de mind kettő volt a kezem alatt jó ideig egyik még mindig családba van és ha vezetni kell akkor én tuti nem teszem mert rosszul vagyok tőle..
Ja és egy 1.4 8 szelepes clio is szarráaláz

-
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Na látod ezért kellett nekem is a nyomaték a gép alá bár már most kevés
Viszont múltkor érdi emelkedőn megnéztem mit tud a megane III kombi 1.5 dci. Elfogyott neki a kraft kisorolt majd beállt mögém aztán viszont becsületesen jött mögöttem régi 7-esen kergetőztünk majd elköszöntünk egy refi/ vész villogással korrekt volt a srác
Asszony viszont nagyon kapaszkodott
De azt hiszem a következő nagy műtét a kuplung után új nagyobb porlasztó,cooler, turbó lesz mert gyenge a gép 
-
tresh
veterán
Én inkább az utóbbi verziót tartom elkepzelhetonek főleg hogy sok lámpával nemigen találkozol

Toldy: az tuti hogy nem városi..1.9 dci 140le laguna klímával városban az én lábam alatt 7liter.. az audim 6liter klímával 70% város..igaz én haladosan vezetek de pont múltkor néztem ha nyomom ha nem 6liter körül eszik.
-
tresh
veterán
[link] kb 1,5 éve árulja lehet beajánlok neki 200ezret
Jó lenne hétvégi játszos autónak 
-
tresh
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Semmi
Josi megírta 
-
tresh
veterán
Jó tanács hogy ne írd tovább mit mennyiért csináltál meg rajta akkor nem fog fájni annyira
Én amit már rá locsoltam az audira már lassan egy másik ugyan ilyet vettem volna belőle...de ez az én hülyeségem jó kis hobbi ez csak költséges
Lehet eladom azt veszek egy 2.0 16v benyát csak az meg nem 5,5-6 literrel járna akkor meg az üzemanyagra locsolnám a pénzt. Mindegy ha kész az autód 350-et adok érte ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rob: Te lettél volna másik aki nálam is nagyobb autó b*zi

Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocsi lehet reggel van...milyen autóhoz ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pl ezt