- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
godness
csendes tag
válasz
Ren Hoek #27525 üzenetére
Bizonyos terhelés után már akadoznak a videok pl nem 25fps be hanem csak 15 be, igy nem annyira élvezhető a kép, igy gondoltam erősiteni kell a dolgokat.
egyszerre csak egy dolgot csinálok, streamelés miatt kérdeztem a memori bővitést, játék még nincs ami megizzasztaná a gépet. -
godness
csendes tag
válasz
Ren Hoek #27511 üzenetére
Aggregátor és Ren Hoek: alapból 1.5Gb amit eszik a rendszer, különféle progik eszik ezt. utána meg 20-30 ablakba mennek egy adott video jelnek a klonozásai, igy proci limites és eszi a memoriát is. a video clónozó hölyeség alapból elveszi a 20%át a procimnak és minden megnyitott alkalmazás esetén ez egészen 95%ig felszokott menni, memoria használat meg kb 3.6giga körül szokott lenni.nettel nincs gond Bérelt 100megás net lefele és fölfele is igy nem ez a szűk keresztmetszet. a szűkösség a proci és a ram. Procit nem hiszem hogy ennél jobb kéne, max húznám de azt nem szeretném, esetleg memori bővitésen gondolkozom
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
mennyit javítana a teljesítményen ha 4X1 Gb ddr2 1066ról átálnék 4X2Gb ddr2 1066ra?
Válaszotok előre köszönömJátékra,video streamelésre használom a gépet
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
Asus: P5K a deszka FSB: 1333
Ram: 4X1Gb KINGMAX DDR2 1066mhz
Proci: Intel Q9650 quad 3Ghz 333X9Szeretném tuningolni a ramot minél gyorsabb legyen és minél kevesebb legyen a késletetés stb.. és nem tudom hogy hogyan kezdhetnék hozzá, valaki segitene?
-
godness
csendes tag
Szia
Csak a 2X1Gb 1066osok vannak bent. Addig ügyeskedtem mig elindul mind a kettővel, külön külön,és egybe is dualba.Felál a rendszer, működik tökéletesen, játszok, tetsztelek hibátlan.
A gépet mikor először restartolom, vagy leálitva ujrainditom megint szintén nem müxik.
Alaplapról az elem kipattint,majd vissza, és elindul. biosbol auto voltage van beálitva a ramoknak. olvastam kingmax oldalán hogy 2.1V ot kell neki adni, az alaplapom 2.25V ig engedi.Ez nem húzós érték? csak nem akarom hogy elszáljon a memo.. -
godness
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS P5K alaplapom tökéletesen működött 2X1GB 667Mhz kingmax memo modulokkal.
Vettem 2X1GB 1066 modult. Az egyiket berakom felismeri a másikat nem.
Visszavittem szervizbe ott egy gigabyte alaplappal előttem kipróbálták és működött.Legfrissebb bios van rajta 1201 es, azt mondták próbálkozzak régebbi biosokkal és csak sikerül vhogy.Tehát a memoria nem rossz,alaplapom se. Az egyikkel működik, a másikkal nem.
Ez egy komoly ellentmondás..Tud nekem valaki segiteni ebben?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest