Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ettől féltem, és még az sem biztos, hogy a PAT menni fog...
Esetleg ismeri vki az előzőekben említett memót: ''2x512MB DDR400 A-DATA Retail Pack double'' vmi infó SPD-ről stb, gyártó oldalán nem találtam ilyen jellegű információt..
-
Hitman
aktív tag
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy pillanatnyilag 2x512MB twinmos memóm van CL2,5 SPD szerint 2,5-3-3-8 PAT ''on''> 2,5-3-3-6-on megy, ha betennék 2x512MB DDR400 A-DATA (Retail Pack double) elvileg a dual channel megmaradna
illetve az időzítések mi szerint alakulnak? SPD-ből kiolvasott leggyengébb időzítés lép érvénybe (A-DATA-ét nem tudom sajnos), vagy hogy is van ez?
Azonos időzítések lennének érvényesek mind a 4 modulra ugye, ami vszínűleg a nagyobb időzítésű modulpárét jelentené
<<erre a mondatomra valamiféle megerősítés/cáfolás/helyreigazítás félét várnék.![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s1106/sprachlos/speechless-smiley-036.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen routert?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Samsung kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

illetve az időzítések mi szerint alakulnak? SPD-ből kiolvasott leggyengébb időzítés lép érvénybe (A-DATA-ét nem tudom sajnos), vagy hogy is van ez?
fudi2002