Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogy ddr2 400/533-at fogadó alaplapba vennék memót. 667-es és a 800-as CSX ramok elfutnak vajon benn?
Érzékenyebbek ilyenben a notik mint a nagy alaplapok?
Köszi előre is.
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
hardverpeti
üzenetére
Nagy általánosságban várhatóan "csak" 1066-on fog futni a ramod, azaz semmi, de az alaplap topikjában érdemes megkérdezned, hogy az adott memót támogatja-e a lapod és az alaplap könyvet is érdemes megnézned.
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, ramoknál a ganged/unganged páros mit jelent? Nekem utóbbiban van a memóm, ez jó vagy rossz?
-
Tomi7887
aktív tag
üdv!
A tapaszatalatokra lennék kiváncsi, hátha valaki tud egy erősorrendet mondani nekem, hogy DDR2-k közül melyik gyártó a legmegbízhatóbb/felejtős.Szerintetek a Kingmax,Corsair, A-DATA megbízható?
Olyat is olvastam, hogy a Kingstonok már nem olyanok, mint DDR1-es társaik, ez igaz?
Gígabyte alaplapba vennék ramokat OCZ Gold cl5 mellé, tuningolva nem lennének.
Köszi a válaszokat!
-
Tomi7887
aktív tag
nagyon köszi az infokat - az az igazság hogy éppen költség kímélés miatt és konvertálhatóság szempontjából kérdeztem ezt a dolgot Tőled, mert a i7-et beharangozták mindenhol a jövőnek aztán lehet olyan lesz mint a rambus-os P4 (persze a jövőbe nem látunk).
egyébként meg ahogy mondod pont úgy látom hogy például egy phenomII kétmagos bőven elég a következő év végéig, mert van két játék ami használja is a négymagot. Aztánb addigra meg lehet hogy lesz ddr4 vagy 5
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, lehet, hogy butaságokat kérdezek, az is lehet hogy le van irva már ez valahol (akkor elég ha linket adtok), de tudna valaki segíteni abban, hogy RAM szempontjából, ha most építek egy phenomII gépet, ami már ddr3 rendszerű, azt a ramot a későbbiekben egy intel gépben (pl i7) is kamatoztatni tudom?
Már csak azért is kérdezem mert látom hogy mindenhol árulnak kettes, hármas kitteket.. ez azt jelenti hogy dual channelen túl van alaplap ami három modult is tud a dualhoz hasonloan kezelni? Na meg frekvenciájukat tekintve is változó a kép.. láttam 1333-as és 1600-as ddr3-at is?
Ne haragudjatok az oktondiságért, de ezt nem nagyon láttam sehol leirva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002