Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Üdv!
Lenne egy gyors kérdésem. Mennyi az esélye, hogy két egyforma ram (ugyanaz a típusszám) menjen dualban annak ellenére, hogy nem kitben veszem?
-
Archer
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy a másik vinyómon van egy régi XP, kipróbáltam azzal, úgy gond nélkül mentek 1600-on, Prime is ment vagy 3 órát, se kék halál se semmi
Ma újraraktam a Win7-et, de bootnál megint kékhalál, valamiért nem csípi. Nem hiszem, hogy hibásak lennének de lehet azért majd futtatok Memtestet. Megpróbálom elcserélni őket az általad említett márkák valamelyikére. -
Archer
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Sajnos nincs ilyen lappal rendelkező ember a környezetemben
Ha hibás lenne, az én logikám szerint 1333-on is hibáznia kéne, mert ugyan alacsonyabb az órajel, de az időzítések is lejjebb mennek (most 1333-on, 1,65V-on 7-7-7-20 CR1 gond nélkül megy) vagy rosszul gondolom? Holnap még megpróbálkozok egy WIN7 újratelepítéssel, elég viharvert már amúgy is, hátha lesz valami változás. -
Archer
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Először Corsair-t néztem, de ez elég jó árban volt, meg a kompatibilitás listában is volt pár A-Data modul (nem pont ez), gondoltam csak jó lesz. Hát akkor nem. Csak azt nem értem, hogy a Prime akkor miért ment el vígan több mint 2 órát, másnap ugyanazokkal a beállításokkal meg a bootig sem jutott el a win. Amúgy most már 1,75-ön sem megy 1600-at.
-
Archer
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem 2x2GB 1600-as A-Data XPG Gaming ramot, Nekiálltam tesztelgetni, hogy mennyi feszt kell neki adni, hogy menjen stabilan 1600-on. A gyári adatok szerint 1,55-1,75V között üzemel. Az alaplap auto-ra állítva 1,77V-ot adott neki, mondom annyi csak nem kell. Végül odáig eljutottam, hogy 1,73V-on 2,5 órát nyúztam a gépet Prime blend tesztel és teljesen ok volt minden. Másnap bekapcsolom, 2 perc után elszáll az egész kékhalállal. Már hiába teszem 1,75V-ra, legtöbbször a win bootig sem jut el. 1333-on most megy vele a gép. Alaplap Crosshair 3 ami támogatja az 1600-as ramokat. Aki tud rá valamit mondani, légyszi mondjon mert már ott tartok, hogy megtaposom őket. Lehet, hogy hibás valamelyik? Időzítések a gyári 9-9-9-24-en vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ma újraraktam a Win7-et, de bootnál megint kékhalál, valamiért nem csípi. Nem hiszem, hogy hibásak lennének de lehet azért majd futtatok Memtestet. Megpróbálom elcserélni őket az általad említett márkák valamelyikére.
Ha hibás lenne, az én logikám szerint 1333-on is hibáznia kéne, mert ugyan alacsonyabb az órajel, de az időzítések is lejjebb mennek (most 1333-on, 1,65V-on 7-7-7-20 CR1 gond nélkül megy) vagy rosszul gondolom? Holnap még megpróbálkozok egy WIN7 újratelepítéssel, elég viharvert már amúgy is, hátha lesz valami változás.
fudi2002