Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Az egyetlen kérdésedre az a válasz, hogy nem megy az ECC benne. De ez le van írva a lap adatlapján, a kézikönyvében, a supportnál és még kismillió egyéb helyen.
Rover: Az a csúnya, hogy az a "pár" dolcsi körülbelül 4 órányi szabadidőmnek az ára. Az más kérdés, hogy rohadtul nem bízok meg más által írt ilyen jellegű programokban.

-
-
Nekem a Mushkin esetében nincsenek fenntartásaim a garanciális ügyintézés korrektségét illetően. Ne az itthoni tapasztalatokból indulj ki! Persze a posta téged terhel általában, de egy új, minőségi RAM esetében, ha ésszel hajtod, nem lehet gond. Többször vásároltam már én is külföldről, ilyen esetekben ott is csak gyártói gari van. Eddig egyszer volt gondom így alkatrésszel, de leleveleztem a gyártóval, akik postafordultával küldték a vadi új motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002