Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marczin.r
csendes tag
válasz
marczin.r
üzenetére
Helló lehetséges, hogy az alaplap többet fogyaszt ha a rendszer memória dual chanelben van mintha egy modulban ??Mert a fentiekben említettem a memória problémám és megoldódott, hogy lekapcsoltam minden rendszer hűtőt és az előlapi kijelzőt. A válaszotokat előre is köszönöm.
-
andrasko
senior tag
válasz
marczin.r
üzenetére
Ha 2 féle rammal is gondod van, akkor nem biztos, hogy a ram a ludas.
(Corsair és a GeiL is)
Vegyél olyat, amivel állításod szerint jól működött a rendszered:
(#39942) marczin.r
Én ezzel tesztelném ... lehet, hogy ez is eldobná magát, csak ritkábban.
(akkor meg proci, vagy deszka lesz a dual-gond forrása)
Egyébként a Kingston tényleg nagyon jó kompatibilitású.
-
marczin.r
csendes tag
válasz
marczin.r
üzenetére
Még azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a böngésző programok mindig összeomlanak.
mindegy milyet használok
a mozillát tudom stabilizálni az Xfast RAM programmal ami az alaplapomhoz van. És általában akkor is újra indul a gép ha online zenét hallgatok. Nem mindig de az esetk többrégében is. A háló kártyámnak nincsen baja mert egy rammal megy vagy más fajta rammal. -
andrasko
senior tag
válasz
marczin.r
üzenetére
A Corsair Venegance -al többeknek volt már problémája.
Köztük nekem is ez a random újraindiulás:
(#10685) andrasko: /ASRock Z77 PRO4-M + i5-3570/
(#10677) geresics: /Z77 + i3/ -
Atimester
aktív tag
válasz
marczin.r
üzenetére
Szia!
Nekem is volt Corsair Vengeance 2X4GB RAM-okkal hasonló esetem. Ki is próbáltam egy csomó beállítást, de nem segített. Viszont ha csak az egyik modul volt a gépben, akkor nem csinálta. Próbáld ki egy pár napig, hogy csak az egyiket járatod, aztán írd meg, hogy mire jutottál. Ha külön-külön hibátlanul futnak, de együtt nem, akkor a te alaplapod sem szereti ezt a típust. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
marczin.r
üzenetére
Milyen hibaüzenetet ír ki mikor elhasal a win? Ki ír egy hibakódszámot azt jó lenne tudni. Így csak sötétben tapogatózunk ugyanis, nem biztos hogy a ram a ludas.
G-lader: Cool. Köszi a tesztet.
1866-ot próbáld meg 10-11-11-30 2T-ben.mcs: Nincs két egyforma ram tuning terén. Függ a chippektől, a memvezérlőn, amodulok számátó és méretétől is. Szóval neked kell kitesztelned. Kezd el visszavennia feszt lépcsőnként és tesztelni. Ha stabil marad akkor mehet még vissza a fesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002