- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy a kolléga írta, bármelyik jó. Sztem egyelőre rakj be 2x2GB-ot, és aztán(ha majd egyszer nem lesz elég, kb. 2-3 év
) a többit. Nekem is ott lapul a gigás Kingmax a szekrény tetején, de felesleges beraknom, mert nem egy tuningram, még a 800 CL4-et sem viszi, de majd CL5-ben 1.9V-on össze tudom rakni a Patriotokkal. -
Qru
MODERÁTOR
Ezek közül mindegyik viszi a CL5 1000-et, szóval a legolcsóbbatt vedd szvsz. Viszont, hogy mennyire szeretik az A-DATA ramokat azt nem tudom.
Minek neked 6GB ram amúgy? Sztem a 4GB is bőven elég átlagos felhasználás mellett... Add el az A-DATA-t ha tudod szvsz.SuperTalenet-em volt, most G.Skill-em van, mind a kettő korrekt bátran ajánlom őket, a többiről nincs személyes tapasztalatom de az olvasottak alapján azok is frankók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/ Frissítve: 04.30
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- DDR4 RAM-ok 4-16Gb ig néz be hátha benne van annak a párja amit keresel.
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002