Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Irtam hogy e4300 mellé lesz. És irtam is hogy később nembiztos hogy lesz keret még 2gb ramra. Főleg ha felmegy az ára. Mert videokarit is kéne vennem. És nem mostanra kéne a 3gb ram hanem majd ősz-télre (de mivel akkor veszem a videokarit már nemhiszem hogy lesz zsém memora is.) Persze tudom hogy az lenne a legjobb ha most 2x1gb aztán később dx10 videokari mellé még 2x1gb. De ezt igy nembiztos hogy megtom oldani. Azért gondoltam most 3x1gb-ra. De ha intelnél fontos a dual akkor marad a 2x1gb aztán meglátom hogy tudom megoldani később az uj ramok vásárlását. Mert vistahoz a 4gb biztos kelleni fog ha játszani is akarok.
És köszi a segitséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Interactive Brokers társalgó
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002