- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Ha van épített vized, én most cserélek ram blokkokat... Tudok neked egy tábla milka csokiért adni vizes ram blokkokat ... Sajnos lassítják a vízfolyást azért cserélem... De memória = vízhő +1°C ot tudnak.
fudi2002:
Egyet értek veled. Csak azon gondolkodom, hogy a Royal-ok átesnek-e egy szigorúbb binnelésen -e ?Ram tesztekről talált képek:
Royal
Royal
Ebben van minden
Az utolsó linken a 3200 cl14-14-14 esen azért látszik, hogy mennyivel több feszt kért egy 4133 CL17-17-17 hez... Egyébként annak ez volt a vége is... cl16-16-16 al nem is postolt... Illetve ha a feszültséget kicsit is lejjebb vittem megint nem volt post...btw, ezzel csak azt bizonyítom amit te is mondtál, bár nem zárom ki azt amit én említettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest