Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Végül csak nem vettem meg, reggel még áttúrtam a netet, aztán ahogy írtad is, nem a legjobb keverni a single meg a dual rank-es ramokat. Az asus, meg az amd honlapján is vagy ez, vagy az a kiépítés van feltüntetve, kevert nem.
Bár ahogy olvastam van single rankes 16 gb modul is.
Mondjuk jó lenne ha ez is fel lenne tüntetve, mert rohadt nehéz kideríteni vásárlás előtt melyik milyen, vagy ma már csak single ranket gyártanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest