Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
PROTRON
üzenetére
Igen, te, meg én, meg a többiek itt ezt lehet hogy tudják.
De átlag Józsi, aki felcsap egy webshopot mit fog látni?
A memória mennyiségét, hogy rated xxxx MHZ meg az árat és ennyi kb.
Sehol sem írják és nem is figyelmeztetnek ilyen limitációkra.Most komolyan, ilyen hirdetések alapján kinek kellene arra gondolnia, hogy jaaa, hülyegyerek, hát nem is fog annyin menni, amit ráírnak, mert ezért meg azért, meg amazért.
Más kérdés, hogy átlag Józsi addig sem fog eljutni az esetek 95%-ban, hogy megnézze mennyin fut éppen és hogy bemenjen a biosba ikszempézni.Igaz, a gyártók talán védhetik magukat, hogy hát ők pedig leírják ezeket, de én még egyetlen boltban/webshopban sem láttam egy mondattal sem megemlítve, hogy 'A termék feltüntetett értékeket nem biztos, hogy minden körülmények között tudja teljesíteni. Garanciális működés az adott processzorok támogatott sebességein lehetséges." Vagy valami hasonló.
Én értek mindent, tényleg. De ez a gyakorlat továbbra is azt gondolom, hogy etikátlan, hovatovább jogsértő.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
fudi2002