- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nem veled akarok vitatkozni, csak ötletelek.
Az megvan hogy OC hivatalosan nem támogatott, sőt egyes gyártók (khm...procim khmm...) garanciavesztéssel fenyegetőznek XMP-re is akkor is ha egyébként az adott garanciális probléma nem is érinti az XMP-t.
De az én 3200-as moduljaim jedec tábláiban az 1866-nál magasabb értékek szerepel, ezért gondolom hogy súlyosabb a probléma. Szerintem DDR4 ramoknak dual channelben kutya kötelességük 2133-on elindulni akármilyen körülmények között.Persze, szerintem is megérne pár 100 munkaórát a probléma feloldása, hiszen az AMD-s világ jó részét érinti, csak hát ez innentől kezdve már szakmai szintet követel meg és a beleölt munkaórákat gyártók sem fogják kifizetni akiknek ez elemi érdekük lenne nem hogy a teljesítményt nyerő felhasználók.
#58448 Scorp
Abban igazad van hogy azok az elsődleges slotok a csatornák számára és én is ennek megfelelően építettem a konfigomat és mindenkinek így is adom tovább az instrukciót, de az is benne van a kézikönyvben hogy a másik 2 slot is fizikailag használható és nem csak dísznek vannak ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- KINGSTON Client Premier Memória DDR5 16GB 5600MT/s KCP556US8-16
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 48GB Kit DDR5-8000 CL40 F5-8000J4048F24GX2-TZ5RK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest