Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz fairi #58447 üzenetére

Nem veled akarok vitatkozni, csak ötletelek.
    Az megvan hogy OC hivatalosan nem támogatott, sőt egyes gyártók (khm...procim khmm...) garanciavesztéssel fenyegetőznek XMP-re is akkor is ha egyébként az adott garanciális probléma nem is érinti az XMP-t.
    De az én 3200-as moduljaim jedec tábláiban az 1866-nál magasabb értékek szerepel, ezért gondolom hogy súlyosabb a probléma. Szerintem DDR4 ramoknak dual channelben kutya kötelességük 2133-on elindulni akármilyen körülmények között.

Persze, szerintem is megérne pár 100 munkaórát a probléma feloldása, hiszen az AMD-s világ jó részét érinti, csak hát ez innentől kezdve már szakmai szintet követel meg és a beleölt munkaórákat gyártók sem fogják kifizetni akiknek ez elemi érdekük lenne nem hogy a teljesítményt nyerő felhasználók.

#58448 Scorp
    Abban igazad van hogy azok az elsődleges slotok a csatornák számára és én is ennek megfelelően építettem a konfigomat és mindenkinek így is adom tovább az instrukciót, de az is benne van a kézikönyvben hogy a másik 2 slot is fizikailag használható és nem csak dísznek vannak ott. :)

Új hozzászólás Aktív témák