Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
trancemusic
üzenetére
Hát nemtom...
Ha egybe számolná a windows a rendszer memóriát és a VGA memóriát akkor nem írná azt, hogy Teljes fizikai memória 3gb. Fizikai memória alatt nekem egyértelmű, hogy a ramot veszi.
A windows verzió szempontjából szerintem csak a rendszer memóriát kell alapul venni. Hisz a VGA memóriát miért is kéne..
2gb-os VGA van a gépemben (jelenelg egy 4gb-os modult átraktam másik gépbe), de mégsem azt írja, hogy "Memória mérete 6gb".
Mondom ezeket úgy, hogy nem olvastam ezek után egy sort sem... Hisz minek olvastam volna.. Számomra tök egyértelműek voltak ezek a dolgok..
Ha még mindig én lennék a hülye ne tartsd vissza magad!!

-
törölt tag
válasz
trancemusic
üzenetére
Na ezt kéne tisztazni, mert én is olvastam már sok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002