Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz TechN7ne #46990 üzenetére
Szerintem nyugi.
A chrome ilyen hulladék. Nálam pl sokszor van, hogy a ˝lap nem tölthető be˝.. Meg tanúsítvány gondjai vannak. Net van. Minden más műkődik. Ilyenkor, ha leteszem tálcára akkor onnan vissza hozni már nem tudom. Feladatkezelőbe kilövöm, de utána nem indul már. Ilyenkor gép restart... Semmi más program nem csinálja.... -
Blue Thunder
senior tag
válasz TechN7ne #46990 üzenetére
Hát akkor chrome a hulladék mint ahogy kolléga is írja....én mondjuk amióta az eszemet tudom csak a firefoxot használom. Ezzel még sosem volt gondom...ha teheted akkor válts át...mást nem tudok ajánlani mivel sehol máshol nincs gondod
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX DDR4 2x8GB 3600MHz
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest