- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Köszi. Igen én is végig néztem manualt. És nekem is ezek jutottak eszembe. Pl én azt hittem 6 giga ramot tud kezelni. Aztán kiderül, hogy csak 3 at, de logikus, hisz lehet 2 giga se volt nagyon akkoriban, meg ez nem is delux lap. Szóval a Slotonkénti 1 Gigával egyet értek.
Na de tovább. Vannak változások. Tudom jobban konkretizálnia problémát.
Először is kitakarítottam fogkefével szépen. (Megmostam a fogakat szép sárgára.) És kellett,ugyanis az egyik Slot sarkában volt egy kis porgalacsin beszorulva és ezért nem működött.
Namost kiderült a(B) Sima 1 Gigás mindegyik Slotban elmegy(/B). Tehát kiderült, hogy Egy gigásat tud kezelni és az egyik Ram valszeg hibátlan és, hogy mindegyik Slot jó így nem Alaplap hiba.
A kutya annál a fránya KIT -es Ramnál van elásva. Tudjuk, hogy 1 Gigás és az alaplapnak kezelnie kéne. Csak azt beraktam az összes Slotba és mindenhol 512 mb ramot ír ki.
Először az jutott eszembe biztos átvágtak és csak át van matricázva....(Igen honna tudom mennyi a Ram pontosan? Ezt valahogy le lehet ellenőrizni?)
De ez nem helytálló sajnos. Ugyanis berakom Mindkét Ramot. ÉS így is 512 MB. Tehát ha ez egy Jól működő. 512 Mb os Ram lenne,akkor ugye másfélnek kéne lennie.
Tehát kvázi ez a hibás kit nem elég hogy fele annyin működik. De a jó Ramomat is "letiltja". Egyszerűen a helyes Ramot nem érzékeli a gép tőle. Miért?
Utolsó kérdéskét: Milyen teszt programok vannak, amikkel az ilyen régebbi Ramok is tesztelhetők. JA és fontos lenne, hogy Windows alatt fusson, szal ne valami bonyolult és XP re, mert a rossz rammal is megy a gép és futtatnék rajta valami tesztet.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- G.Skill Trident Z5 48GB Kit DDR5-8000 CL40 F5-8000J4048F24GX2-TZ5RK
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest