Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

válasz Ribi #3666 üzenetére

Ez csak sima Geil, se nem ultra, se nem Value. Próbáltam alapfeszen, 1,9V-on, és 2V-on. Slotok nem összekeverhetők, mivel sárga, fekete, és narancs párosok vannak. Ha A1-A2-be teszem se kép se hang, A B1-B2 pedig nem használható, csak ha már valamelyik A slotban is van egy memória. Single módot két rammal nem próbáltam, bár ha az A1-A2-be applikálás single mód, akkor igen. Amúgy a Samsungjaim tökéletesen mennek ugyanabban a kiosztásban betéve, mint ahogy a Geil párost próbáltam használni.
    Jellemző tünet egyébként, hogy ha mindkét párost beteszem, és rábirom valahogy a gépet hogy elinduljon, és betöltse az XP-t akkor valami nyúzó progi elindítása után pár perc alatt kifagy, amin csak a kikapcsolás vagy a reset segít, de a gép már nem hajlandó újraindulni.
    Olyan szinten gázos valami, hogy még a biosba is belepiszkál, mert rendszeresen elállítja a rendszerórát, és mindent defaultra kapcsol. A mindent defaultra nem gáz, tudom mert egy téves tuning beállítás után minden alapra szokott állni, de olyat eddig nem láttam, hogy egy 2007-ben gyártott alaplap óráját visszaállítja 01/01/2001-re.
    Most vagy az alaplap nem bírja a Geil modulokat, vagy hibás valamelyik. Legalábbis szerintem.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák