Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthma
tag
válasz
Rover623
üzenetére
Nagyon bölcs vagy, jó rávezetést, nevelést kaptam. Apám helyett apámnak fogadlak. Remélem ha majd neked kell olyasmiben segítség amihez te sem értesz, akkor majd szarnak a buksidra papi. Aztán ki lehet engem nyugodtan zárni trágár beszéd miatt a fórumról, a véleményem nem fog változni, SŐT. Az emberek sosem változnak, te sem fogsz Béluci. Azzal a mondatoddal miszerint "akkor dugom ide az orrom, ha help kell" nagyon melléfogtál. Attól, hogy nem írok 10.000 hsz-t a fórumra, mint EGYESEK és nem koslatom végig az összes threadet, postot, attól még nagyon is jelen vagyok. Sajnálom, ha te ennyiből leszűrted, hogy mennyire balfék vagyok.
Mindenesetre nincs harag, csak ez most kurvára rosszul esett...Neked pedig köszönöm a választ Calogero
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
fudi2002