Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Igen döntöttem. MSI 785GM-E65 lesz az alaplap. És Athlon II X2 240 a proci.
Ezt másoktól is hallottam, h az am3-at nem szereti az OCZ Gold és Platinum, Reaperrel talán nincs gond. Amúgy a Reaper kb. Platinummal egy színvonalú ram csak tuningosabb
Ha a Platinumot elvetem, akkor a másik kettőből melyiket? OCZ vagy Mushkin? Melyik gyárt jobb, megbízhatóbb ramokat? OCZ számomra ismertebb gyártó, de még nem volt dolgom egyik gyártóval sem. Nem érdekel melyik tuningosabb, de ezt gondolom nyilvánvaló volt, az órajel visszavételből.
A lap amit írtam 1333MHz-et tud, viszont azt olvastam többször, h DDR3-ban 1600MHz alatt nem érdemes gondolkodni. Ezért gondoltam úgy, h 1600MHz-es ramokat járatnám 1333MHz-en, kisebb időzítésekkel (CL6). Jó egyáltalán ez így vagy többet érnék 1333MHz-es ramokkal CL7-es időzítéssel? Teljesítményben ez mekkora visszaesést jelentene?KajakFéreg: A Platinumot az alacsonyabb fesz miatt javasoltad? Mennyire növeli meg a hőmérsékletet és fogyasztást a magasabb fesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Unigen 16gb ddr3 1600mhz
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest