- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
kaoszpapja #20435 üzenetére
más1)lehet ha egy időzítésre állítod a kettőt
Miért? Lehet két RAM-ot egy lapban különböző időzítésekkel hajtani?
Izee annak a RAM-nak az időzítését állítsd be amelyik a legrosszabbal rendelkezik. A jobbak úgyis fogják bírni a rosszabb időzítést. Hacsak nem régi winbond chipesek a RAM-ok, némelyik tipus nem bírta a CL3-at.Na, hogy én is kérdezzek. 4db 512-es RAM lesz a gépemben, gondolom az 1T-t elfelejthetem? A négy RAM karakterisztikája kb megegyezik, mind a négy bírja az 550Mhz-et, van rá reális esély, hogy tudom majd őket együtt húzni? 2x512 GeIL Ultra Platinumról és ugyancsak 2x512 Corsair TwinX1024-4400-ról lenne szó. Remélem mennek majd DC-ben.
-
válasz
kaoszpapja #20435 üzenetére
Köszi! Mások is jöhetnek még, csakhogy statisztikailag is kimutatható legyen, ha így van
más2) És ha nekem 3-ból 3 színe megegyezik...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged