Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az utolsó gondolatod igazolódott be, hogy nem tudja dualban kezelni. De nem a RAM hibájából, hanem azért, mert az A7N8X-X nem tudja. Az A7N8X viszont már tudja. Ezért volt a drágább A7N8X-X helyett anno jobb választás egy olcsóbb, tuningosabb, felszereltebb rev2-es NF7.
idomtalan, egyébként ne akard dualban járatni. Személyes tapasztalataim szerint, összhangban ezen topik első hozzászólásával, a K7 architektúra semmit sem profitál, sem az aszinkron, sem a dual channel memóriából. Esetedben sokkal többet jelent a több RAM – gyorsabb gép elv szerinti gyorsulás. A RAM-okat pedig pontosan arra a frekvenciára lődd be, mint az FSB, a lehető legkisebb késleltetéssel. Ekkor lesz a rendszered összteljesítménye a legoptimálisabb.
HGyu
-
idomtalan
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi! Én végig olvastam multkor is a kézikönyvet és most is ([angol kézikönyv]) de nem találtam utalás benne erről, hogy hogy lehetne DUAL-ba rakni. Valószínűsítem akkor hogy az első változat lesz a jó, ami 2 memóriával nem fog menni! Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- 16GB DDR5 RAM-ok garanciával, számlával!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002