Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fgordon

senior tag

válasz CsiguszMaxim #17902 üzenetére

Sajnálom a magánéleted... egyszerű tipp: legyél egyedül is boldog, lásd meg a mostani életedben a szépet, jót... és akkor egyszer csak azt veszed majd észre, hogy egy boldog kapcsolatban vagy hirtelen... :K

Én csak azt akartam mondani, - bár nincs közöm hozzá - hogy felesleges nagyon drága alkatrészeket venni, mert nagyon esik az áruk. Az más, ha munkaeszköz (ha grafikus vagy, minél több gyors ram, proci), ha hivatásos játékos (haha) akkor tényleg indokolt amit írtál gép.

De ha nem, őrült nagy pénzkidobás... (már ha dolgozol a pénzért)... mondom, vedd meg, ha örömet okoz, csak ha a pénzed feléért veszel, akkor is maximum 15%-kal lassabb gépet kapsz.
    Ha 50%-kal több pénzt költesz rá... fél év múlva a 15%-al lassabb gép 30%-ot esik az árából... a kétszer annyiba kerülő gép meg 60-75%-ot legalább...

Ez kb olyan, mintha az lenne a hobbid, hogy veszel egy új autót, használod 1-2 hónapig, majd eladod, de buktál rajta komoly pénzeket... és veszel újabb új autót, majd eladod gyorsan...

Gondolom kiderült, én nem számítástechnikai kereskedésben dolgozom (mint az itt beszélgetők több mint a fele, háromnegyede?), ahol az az érdek, hogy minél többet, gyorsabban költs el...

Új hozzászólás Aktív témák