Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A left2dead pár napja minden hírportálon előfordult. Csoda, hogy nem bökte ki a szemed. Nem mellesleg:
#3928 -» Robofrom
#3459 -» Hard Disk Sentinel
#1806 -» CyberGhost Classic VPN
#2767 -» Torchlight
#3849 -» Auslogics Disk Defrag Pro
#3916 -» XYexplorerAz, hogy nem olvasod figyelmesen/elég régóta, az nem jelenti azt, hogy ide fel sem került.
-
micafighter
nagyúr
Ha értelmes promóval találkozok azt igyekszem ide kiírni
Az általam említettekeket én kiírtam ide is, lehet elkerülte a figyelmed.Ezeket érdemes egyébként figyelni: mostiwant, gotd, sos, bits. Mostiwant RSS feedről megy nálam, a többinél meg hírlevélre fel lehet iratkozni, minden nap küldenek egy levelet az aktuális promóról (általában minden nap valami új program van). Esetleg másik fórum pl malwaretips. Hirtelen nekem ezek jutottak eszembe, néhány kolega még biztos tudna jókat mondani

Ha pedig játék érdekel, akkor ez a topic elég aktív: http://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az általam említettekeket én kiírtam ide is, lehet elkerülte a figyelmed.