- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Igen, ismerem. Amíg a "vízvezetékes" banknál voltam, addig nekem is volt virtuális kártyám és webes számlám ilyen esetekre. Csak aztán átmentem egy kisebb bankhoz. Ott még csak most fogják bevezetni a chipes kártyát (szóval még a virtuális kártya messze van
).
alapz@j: Hallottam már ilyen lehetőségről, de még soha se foglalkoztam vele. Cégként csak a Neteller ismerős. Meg is nézem, mit kínálnak. Köszi
-
alapz@j
tag
válasz
micafighter #3127 üzenetére
Bármelyik létező bankkártyára lehet igényelni virtuális kártyát: Neteller, Entropay, Payoneer, stb. Szinte kötelezőnek mondanám az internetes vásárlásokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest