Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
A hotmailt a ms vette meg es azota csak az nem torte fel az egyeni fiokokat, aki nem akarta. Nemreg ismertek be - valamilyen kormanyzati kenyszer hatasara - hogy 2014-ben teljes mertekben feltortek oket es lenyultak a regisztraltak minden szemelyi adatait, bankkartyaktol kezdve. Valoszinuleg emiatt par ev lapitas utan beismertek a bunuket es talan meg most is alkudoznak a birsagon.
-
AcCEsS
senior tag
Évekig használtam én is freemail-t, mígnem egyszer csak zárolták a fiókomat, többé nem tudtam bejelentkezni. Írtam a supportra, de elhajtottak, hogy nálam van a gond, meg valaki lecserélte a jelszavamat stb. Ráadásul ebben az időben elég sok helyen futottam bele regisztrációknál olyan figyelmeztetésbe, hogy ha citromail vagy freemail (és még egy pár féle) fiókod van, lehet, hogy nem fogod megkapni az aktiváláshoz szükséges mail-t. Akkor fejeződött be végleg a freemail-es pályafutásom. A gmail szerintem nem rossz, oda minden megérkezik, a szűrök és átirányítások is jól működnek + telefonra is kijön az értesítés.
(#11905) Tybor66: Lehet, hogy a régmúlthoz képest már javult a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds FE
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest