Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

netpeti98
addikt
A hotmailt a ms vette meg es azota csak az nem torte fel az egyeni fiokokat, aki nem akarta. Nemreg ismertek be - valamilyen kormanyzati kenyszer hatasara - hogy 2014-ben teljes mertekben feltortek oket es lenyultak a regisztraltak minden szemelyi adatait, bankkartyaktol kezdve.
Az nem a Yahoo volt véletlenül?
-----
Bár szvsz kicsit sok lesz az off, nem ez a topik témája.
 - 

C. s.
addikt
#11928-#11930 ALFA:
Becs' szó, én sem törtem föl! Nemcsak azért, mert nem akartam, de azt se tudnám, hogy fogjak hozzá.
 Persze, ha akartam volna, már nyilván tudnám is a módját. De jól vagyok így tudatlanul magamnak. 
Nem hiszem, hogy sok olyan levelező létezik, amit még nem törtek föl. Minél jobb, annál népszerűbb, minél népszerűbb, annál hamarabb sorra kerül.
 Valami bénát kell használni! Viszont a Freemailnél is lejjebb nem szívesen adnám. 
Inkább a homokba dugom a fejem, legalább nyugott(abb)an alszom. A víz is kiver attól, hogy nagyítóval vizsgálgatnak, de túl sokat nem tehetek ellene. Próbálkoznom nem szégyen.
Mindent kiírtál magadból?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - BestBuy ruhás topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
 - Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
 - Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze, ha akartam volna, már nyilván tudnám is a módját. De jól vagyok így tudatlanul magamnak. 
 Valami bénát kell használni! Viszont a Freemailnél is lejjebb nem szívesen adnám.