- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Hát én például életvitel szerűen élek devizatőzsdei kereskedésből már 5. éve. Eddig senkit nem kellett sem átvernem, sem kihasználnom, de mégis évi több száz százalékkal tudtam növelni az alaptőkémet. Elkezdtem anno közelítőleg 150.000 forinttal, most pedig lényegesen többet keresek ennél / hónap. Egyébként mondok nem saját példát is :
-alkalmazás fejlesztés - akár pc akár mobileszközök, Candy Crush , Clash of Clans , Color Switch féle sikersztorik. A Color Switchet kávézás közben találta ki 4 barát, ettől számított 8 nappal később publikálták androidon és rá pár napra iOS-en. Androidon csak mikrotranzakciókból jelenleg ezek az emberek dollármilliomosok.
-zene készítés
-könyvírás
-forgatókönyvírás
-közösségi média
-stbstbstbRengeteg ember a semmiből lett extrém módon gazdag szinte semmi perc alatt, pusztán azzal, hogy észrevettek egy piaci lehetőséget és kihasználták. Senkit nem károsítottak meg, senkit nem vertek át vagy csaptak be, senkinek semmi rosszat nem okoztak egyszerűen csak megtalálták a módját, hogy hogyan kell gyorsan sok pénzt összerakni. Ott van a rengeteg blogger/vlogger/gamer ezek az emberek mind csak jól léptek. Úgyhogy én inkább azt mondanám, hogy ha úgy valóban körülnézel a világban akkor rájössz, hogy manapság pont azt a kort éljük amikor eszméletlenül sok lehetőséged van arra, hogy rövid idő alatt keress viszonylag sok pénzt. Szerintem a másokat megkárosító lehetőségekből van inkább jóval kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Le Mans Ultimate
- Hardverekkel indít a szeptember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest